Βάκα: Βρισκόμαστε σε κομβικό σημείο, παρακαλώ να τηρούμε αυστηρά τα μέτρα

Νέα έκκληση έκανε σήμερα η Δήμαρχος Χαλκιδέων για την αυστηρή τήρηση των μέτρων. Μάλιστα μετά τον έντονο προβληματισμό για την Εύβοια, τον οποίο εξέφρασε και στις δηλώσεις του ο υπουργός Υγείας Βασίλη Κικίλιας, χαρακτηρίζοντας μια “καυτή” περιοχή της επιδημίας την Εύβοια. Έκκληση για αυστηρή τήρηση των μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού, απευθύνει για ακόμα […]

Νέα έκκληση έκανε σήμερα η Δήμαρχος Χαλκιδέων για την αυστηρή τήρηση των μέτρων. Μάλιστα μετά τον έντονο προβληματισμό για την Εύβοια, τον οποίο εξέφρασε και στις δηλώσεις του ο υπουργός Υγείας Βασίλη Κικίλιας, χαρακτηρίζοντας μια “καυτή” περιοχή της επιδημίας την Εύβοια.

Έκκληση για αυστηρή τήρηση των μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού, απευθύνει για ακόμα μια φορά η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα.

“ Η αυξητική τάση των κρουσμάτων στον Δήμο μας συνεχίζεται. Εφιστώ την προσοχή και σας παρακαλώ, για ακόμα μια φορά, να τηρούμε αυστηρά τα μέτρα, προκειμένου να προστατέψουμε εμάς, τους δικούς μας ανθρώπους και τη δημόσια υγεία.

Βρισκόμαστε σε κομβικό σημείο και πρέπει να προσπαθήσουμε παραπάνω, ώστε να τα καταφέρουμε και να περιορίσουμε την εξάπλωση του ιού.

Οφείλουμε να κυκλοφορούμε μόνο όταν είναι ανάγκη, να αποφεύγουμε τον συνωστισμό και να τηρούμε τις απαραίτητες αποστάσεις.”

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top