Α. Τσουβέλας: Διαθέτει τα έσοδα της παράστασης στη Χαλκίδα στην Κιβωτό του Κόσμου

Ο γνωστός stand-up comedian και ραδιοφωνικός παραγωγός με άξιο συμπαραστάτη του το Θανάση Παπαγεωργίου πρόσφερε στο κοινό της Χαλκίδας δύο ξεχωριστά δίωρα άφθονου γέλιου, επιβεβαιώνοντας πως είναι το νούμερο 1 φαινόμενο της εποχής στο χώρο του stand-up. Χαμόγελα όμως ο Αλέξανδρος Τσουβέλας δεν χάρισε μόνο στο φανατικό κοινό του αλλά και στη Κιβωτό του Κόσμου. […]

Ο γνωστός stand-up comedian και ραδιοφωνικός παραγωγός με άξιο συμπαραστάτη του το Θανάση Παπαγεωργίου πρόσφερε στο κοινό της Χαλκίδας δύο ξεχωριστά δίωρα άφθονου γέλιου, επιβεβαιώνοντας πως είναι το νούμερο 1 φαινόμενο της εποχής στο χώρο του stand-up.

Χαμόγελα όμως ο Αλέξανδρος Τσουβέλας δεν χάρισε μόνο στο φανατικό κοινό του αλλά και στη Κιβωτό του Κόσμου.

Όπως ο ίδιος ανακοίνωσε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, τα έσοδα από την μία παράσταση (εκείνη των 19:00) στη Χαλκίδα θα τα διαθέσει στην Κιβωτό του Κόσμου.

Φυσικά και οι δύο παραστάσεις στην πόλης μας, στο Θέατρο Παπαδημητρίου, ήταν sold out.

Είναι ωραίο πράγμα να διασκεδάζεις τόσο πολύ κόσμο, να τον κάνεις να γελάει και να ξεχνιέται από τις δυσκολίες της καθημερινότητας. Είναι σπουδαίο όμως να κάνεις ανθρώπους και πόσο μάλλον παιδιά να χαμογελούν προσφέροντας σε αυτά. Και το χαμόγελο που έδωσε στα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου ο Αλέξανδρος Τσουβέλας είναι το πιο σημαντικό από όλα!

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top