Αυτό το αστειάκι που έχετε λίγο συνάχι και νομίζετε ότι πεθαίνετε πρέπει να σταματήσει!

Τα κρύα έπιασαν για τα καλά, γύρω από την Χαλκίδα έπεσαν τα πρώτα χιόνια και φυσικά έφτασαν και οι αγαπημένες ιώσεις ή τα απλά συναχάκια! Απλό συναχάκι για μένα και για όλες τις γυναίκες του κόσμου…γιατί για τους άντρες τα πράγματα δεν είναι απλά! Δεν θέλετε να ξέρετε τι περνάμε εδώ στην υπόγα του Ghetto, […]

Τα κρύα έπιασαν για τα καλά, γύρω από την Χαλκίδα έπεσαν τα πρώτα χιόνια και φυσικά έφτασαν και οι αγαπημένες ιώσεις ή τα απλά συναχάκια!

Απλό συναχάκι για μένα και για όλες τις γυναίκες του κόσμου…γιατί για τους άντρες τα πράγματα δεν είναι απλά!

Δεν θέλετε να ξέρετε τι περνάμε εδώ στην υπόγα του Ghetto, μόλις ο Βασίλης ή ο κύριος Κάπα κρυώσουν λίγο, καθώς με τον πρώτο βήχα, ή ένα φτέρνισμα αρχίζει το μαρτύριο!

“Πιάσε με να δεις, έχω σίγουρα πυρετό, καίγομαι!”, έλεγε προχθές ο Βασίλης και ήταν πιο δροσερός και από μπύρα στην κατάψυξη! Φυσικά επέμεινε στο ότι έχει σίγουρα τουλάχιστον δέκατα και ότι εγώ δεν ξέρω τι μου γίνεται και ότι μόνο η μαμά του μπορεί να καταλάβει τον πυρετούλι του και έφυγε γρήγορα για το σπίτι, αφού είχε παραγγείλει να του ετοιμάσουν σουπίτσα!

Και έμεινα με τον κύριο Κάπα στην υπόγα, ο οποίος ήταν ανήσυχος για την ζωή του Βασίλη και ταυτόχρονα τρομοκρατημένος με το ενδεχόμενο να μας άφησε πίσω τα μικρόβια του και να κολλήσει και αυτός!

ΡΕ ΑΝΤΡΕΣ! ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;;;

Πραγματικά, με όποιον άντρα έχω συνυπάρξει, βλέπω το ίδιο έργο! Λίγο να κρυολογήσετε, λίγο να πονέσει ο λαιμός σας, παθαίνετε πανικό, παίρνετε άδεια από τη δουλειά και δεν κουνιέστε από το κρεβάτι περιμένοντας τον βέβαιο θάνατο!

Εννοείται ότι γκρινιάζετε σαν τρίχρονα που περνάνε ιλαρά και ότι κι αν προσπαθήσουμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε να σας περάσει, δεν είναι ποτέ αρκετό μπροστά στα γιατροσόφια της μαμάς σας!

Υποτίθεται ότι οι γυναίκες είμαστε πιο ευαίσθητες, αλλά σε περίπτωση που αρρωστήσουμε (κανονικά όμως, με 39 πυρετό, ζαλάδες, πόνους στα κόκαλα κλπ), στεκόμαστε ακόμα όρθιες, είμαστε απολύτως λειτουργικές και φροντίζουμε μόνες τον εαυτό μας, γιατί απλά ξέρουμε ότι θα περάσει!!!

Ας μην μιλήσω για το κλασσικό μαρτύριο που περνάμε οι γυναίκες κάθε μήνα και δεν βγάζουμε κιχ! Άντε το πολύ-πολύ να σας ζητήσουμε καμιά σοκολάτα, ή απλά να εξαφανιστείτε από μπροστά μας γιατί έχουμε ελάχιστα νεύρα!

Πέρα από την γκρίνια όμως και την υπερβολή, έχετε και το πρόβλημα με τις φοβίες! Ένα μικρό πονάκι είναι ικανό να σας κάνει να τρέχετε στα επείγοντα, αφού πρώτα έχετε γκουγκλάρει τα συμπτώματα και έχετε διαγνώσει ότι πρόκειται σίγουρα για κάτι θανατηφόρο!

Λοιπόν φίλε άντρα, αφού η ζωή σε έφερε για κάποιο λόγο σε αυτό εδώ το άρθρο, άκου:

Μας αρέσει να σας φροντίζουμε! Και να σας φτιάξουμε σούπα θέλουμε, και να να σας πάρουμε αγκαλιά όταν τρεμουλιάζετε από τα δέκατα θέλουμε και στο φαρμακείο θα τρέξουμε για να σας φέρουμε ότι χρειάζεστε… ΑΛΛΑ…φτάνει η γκρίνια, φτάνει η υπερβολή!

Κανείς δεν πέθανε από ένα απλό συνάχι, θα περάσει και θα το ξεχάσεις και θα γυρνάς πάλι με το κοντομάνικο, ενώ θα σου έχει πει η κοπέλα σου- η κολλητή σου- η αδερφή σου να βάλεις μπουφάν γιατί έχει κρύο!

Οπότε πρόσεχε καλά, γιατί την επόμενη φορά που θα κρυώσεις σε βλέπω να το περνάς μόνος και αβοήθητος… ναι Βασίλη και για σένα το λέω!

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top