Αυτό είναι το βίντεο με το σπουδαίο μήνυμα που θα κατακλύσει σήμερα το Facebook

Η σκηνοθετική ματιά του Θοδωρή Παπαδουλάκη (Το Νησί, Η Λέξη που δε λες) είναι αδιαμφισβήτητα μοναδική, ικανή να σε πλημμυρίζει με συναίσθημα και ταυτόχρονα να μένει στο μυαλό και την καρδιά σου για εβδομάδες. Λίγους μήνες μετά το «My Brother», που κατάφερε να γίνει viral σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα στα social media, ο Θοδωρής […]

Η σκηνοθετική ματιά του Θοδωρή Παπαδουλάκη (Το Νησί, Η Λέξη που δε λες) είναι αδιαμφισβήτητα μοναδική, ικανή να σε πλημμυρίζει με συναίσθημα και ταυτόχρονα να μένει στο μυαλό και την καρδιά σου για εβδομάδες. Λίγους μήνες μετά το «My Brother», που κατάφερε να γίνει viral σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα στα social media, ο Θοδωρής Παπαδουλάκης επιστρέφει με ένα συγκλονιστικό διαφημιστικό σποτ.

Πρόκειται για το τηλεοπτικό διαφημιστικό μήνυμα της Περιφέρειας Κρήτης ενάντια στην οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. Με σιωπηλούς πρωταγωνιστές έναν ενήλικα και ένα μικρό κορίτσι, που δεν γνωρίζονται μεταξύ τους αλλά οι λανθασμένες επιλογές του πρώτου κατέληξαν να τους δένουν με τραγικό τρόπο για πάντα, το σποτ είναι γερή γροθιά στο στομάχι.

Δείτε το βίντεο με το σωτήριο μήνυμα «Σκέψου το πριν καταστρέψεις τη ζωή σου και τις ζωές άλλων»:

https://www.facebook.com/indigoview.video.film.productions/videos/606230019876841/

 

 

 

με πληροφορίες από:parallaximag.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top