Αυτός ο τοίχος στη Χαλκίδα λέει κάτι για γκαζάκια…

Πόσα συνθήματα, πόσοι στίχοι, πόσες απλές λέξεις προσπερνάμε καθημερινά περνώντας μπροστά από κτίρια της πόλης… Ίσως κι εσύ έχεις σταθεί μπροστά σε κάποιον τοίχο να διαβάσεις κάτι που είναι γραμμένο,…

Πόσα συνθήματα, πόσοι στίχοι, πόσες απλές λέξεις προσπερνάμε καθημερινά περνώντας μπροστά από κτίρια της πόλης…

Ίσως κι εσύ έχεις σταθεί μπροστά σε κάποιον τοίχο να διαβάσεις κάτι που είναι γραμμένο, μπορεί να σου άρεσε, ή να σε έκανε να γελάσεις και παίζει να το έβγαλες φωτογραφία γιατί κάπου ταυτίστηκες.

Εδώ στο Ghetto, αγαπάμε πολύ τα μηνύματα στους τοίχους, ακόμα κι αν συμφωνούμε ότι είναι βανδαλισμός τις περισσότερες φορές. Είναι μια μορφή μονόπλευρης επικοινωνίας, σαν να ακούς τη σκέψη κάποιου, χωρίς καν να τον βλέπεις.

Έτσι, γυρίζοντας στο ghetto, ξεχωρίζουμε αυτά που μας έκαναν να σκεφτούμε, να γελάσουμε ή και να απορήσουμε!

Το σημερινό μήνυμα το βρήκαμε στην οδό Περικλέους Σταύρου και “μυρίζει” υγραέριο και επανάσταση!

Σε ακόμα μία δύσκολη μέρα για την χώρα, με πανελλαδικές απεργίες και με καταλήψεις στα σχολεία υποκινούμενες από φασιστικά στοιχεία, τα γκαζάκια θα ήταν μια καλή ιδέα…

Αλλά δεν είναι και ποτέ δεν ήταν!

Γιατί όσο και να αγανακτείς, όσο και να θυμώνεις και να μην μπορείς να δεχτείς τα ακραία φαινόμενα, σημεία των καιρών ίσως, που συμβαίνουν γύρω σου, δεν γίνεται να ξεχνάς ότι η βία δεν είναι η λύση!

Κράτα λοιπόν το γκαζάκι σου για τον καφέ σου μόνο και όταν σκεφτείς να κάνεις επανάσταση, βρες έναν τρόπο να μας πείσεις όλους ότι θα τα καταφέρουμε και κάν’το να φανεί σαν γιορτή!

 

 

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top