Αυτός ήταν ο MVP του αγώνα Ολυμπιακός – Μπασκόνια!

Όσοι είδαν τον αγώνα μπάσκετ μεταξύ Ολυμπιακού και Μπασκόνια, σίγουρα έχουν κολλήσει με την τριποντάρα του Παπανικολάου που έστειλε τον Ολυμπιακό στην παράταση και τελικά στη νίκη. Εγώ πάλι, έχω να σας πω ότι ανακάλυψα τον μεγαλύτερο θεούλη της εβδομάδας/μήνα/χρόνου, ο οποίος έγινε viral και όχι άδικα, αφού προφανώς είναι μεγάλο αλάνι! Πρόκειται για έναν […]

Όσοι είδαν τον αγώνα μπάσκετ μεταξύ Ολυμπιακού και Μπασκόνια, σίγουρα έχουν κολλήσει με την τριποντάρα του Παπανικολάου που έστειλε τον Ολυμπιακό στην παράταση και τελικά στη νίκη.

Εγώ πάλι, έχω να σας πω ότι ανακάλυψα τον μεγαλύτερο θεούλη της εβδομάδας/μήνα/χρόνου, ο οποίος έγινε viral και όχι άδικα, αφού προφανώς είναι μεγάλο αλάνι!

Πρόκειται για έναν φίλαθλο της ομάδας της Μπασκόνια, τον Andoni Iriondo, ο οποίος ήταν ο μοναδικός φίλαθλος που βρέθηκε στο ΣΕΦ για να στηρίξει την ομάδα του και το έκανε με μεγαλύτερο πάθος και από τους οργανωμένους της θύρας 4 μέσα στην Τούμπα!

Η τρελή αυτή τυπάρα, στάθηκε απέναντι στους φιλάθλους του Ολυμπιακού, με σημαία και κασκόλ της ομάδας του, σε όλο τον αγώνα δεν σταμάτησε να ενθαρρύνει τους παίκτες και κάποια στιγμή μάλιστα, όταν επικράτησε απόλυτη ησυχία, ήταν ο μόνος που ακουγόταν στο γήπεδο! Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού γύρισαν προς το μέρος του και τον χειροκρότησαν και αυτό είναι πραγματικά μια τρομερή στιγμή για τον αθλητισμό, καθώς συνήθως βλέπουμε μόνο μπάχαλο και βία! Στο τέλος του αγώνα, κάποιοι τον πλησίασαν για να τον χαιρετήσουν και να του δώσουν κασκόλ του Ολυμπιακού! Αλλά πώς να μην αναγνωρίσεις την μαγκιά και το πάθος αυτού του ανθρώπου, που αψήφισε το γεγονός ότι θα είναι μόνος, απέναντι σε ένα γήπεδο γεμάτο “αντιπάλους”;

Δυστυχώς, υπήρξαν και κάποιοι προβληματικοί (όπως πάντα), οι οποίοι θεώρησαν λογικό να τσαμπουκαλευτούν, του την έπεσαν και του πήραν τη σημαία! Τουλάχιστον ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό, αφού ομολογουμένως, η πλειοψηφία των φιλάθλων έδειξε τρομερό ήθος και σεβασμό σε αυτό το αξιοπερίεργο γεγονός, σε αυτόν τον υπέροχο τύπο!

Εγώ πάντως αν ήμουν εκεί, θα πήγαινα να κάτσω μαζί του και στο τέλος του αγώνα, όποια ομάδα κι αν κέρδιζε θα πανηγυρίζαμε παρέα, έτσι για την ενότητα και τον σεβασμό!

Απόλυτη τυπάρα, σε ανακηρύσσω  MVP του αγώνα!

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top