Αυτές οι αμαξάρες τερμάτισαν στο στρογγυλό της παραλίας Χαλκίδας! (pics)

Ο αγώνας ακριβείας περιελάμβανε ειδικές διαδρομές στη Πεντέλη, στο Διόνυσο και στη Δροσοπηγή και στη συνέχεια ακολουθούν ειδικές διαδρομές στο Ύπατο, στο Μουρίκι, στο Πλατανάκι και τέλος στη Ριτσώνα με τερματισμό το στρογγυλό της Παραλίας Χαλκίδας. Κλασσικά αυτοκίνητα όλων των ηλικιών βρέθηκαν στη παραλία της Χαλκίδας σε έναν εντυπωσιακό τερματισμό! Οι δημότες αλλά και οι […]

Ο αγώνας ακριβείας περιελάμβανε ειδικές διαδρομές στη Πεντέλη, στο Διόνυσο και στη Δροσοπηγή και στη συνέχεια ακολουθούν ειδικές διαδρομές στο Ύπατο, στο Μουρίκι, στο Πλατανάκι και τέλος στη Ριτσώνα με τερματισμό το στρογγυλό της Παραλίας Χαλκίδας.

Κλασσικά αυτοκίνητα όλων των ηλικιών βρέθηκαν στη παραλία της Χαλκίδας σε έναν εντυπωσιακό τερματισμό!

Οι δημότες αλλά και οι επισκέπτες της πόλης είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά, 50 ιστορικά αυτοκίνητα όλων των ηλικιών!

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Πρόεδρος της λέσχης ιστορικών αυτοκινήτων Classic Μicrocars Club, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, ο Υφυπουργός Μεταφορών και βουλευτής Ευβοίας, Νίκος Μαυραγάνης, Ο Δήμαρχος Χαλκιδέων, Χρήστος Παγώνης, ο κ. Μιχάλης Θαλάσσης, ιδιοκτήτης του ομίλου My KTEO και χορηγός του αγώνα και ο Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΝΕ Ανδρέας Παπανδρέου.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Χαλκιδέων και του Δημοτικού Οργανισμού Αθλητισμού και Πολιτισμού (ΔΟΑΠΠΕΧ, GoHalkida)

 

 

Φωτογραφίες Lic Dusepis

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top