Αυτά είναι τα δημοφιλέστερα video στο ελληνικό YouTube για το 2018

Το YouTube έδωσε στη δημοσιότητα, όπως κάθε χρόνο, τις λίστες με τα πιο δημοφιλή βίντεο στην Ελλάδα για το 2018. Οι λίστες «YouTube Rewind» καταρτίζονται με βάση διάφορους παράγοντες, όπως οι προβολές (views), ο αριθμός των κοινοποιήσεων (shares), τα σχόλια και τα likes που έκαναν συνολικά, στη διάρκεια της χρονιάς, οι Έλληνες χρήστες του YouTube. […]

Το YouTube έδωσε στη δημοσιότητα, όπως κάθε χρόνο, τις λίστες με τα πιο δημοφιλή βίντεο στην Ελλάδα για το 2018. Οι λίστες «YouTube Rewind» καταρτίζονται με βάση διάφορους παράγοντες, όπως οι προβολές (views), ο αριθμός των κοινοποιήσεων (shares), τα σχόλια και τα likes που έκαναν συνολικά, στη διάρκεια της χρονιάς, οι Έλληνες χρήστες του YouTube.

 

Στην κατάταξη των κορυφαίων μουσικών βίντεο, στην κορυφή εμφανίζεται το «Λιώμα» με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ενώ ακολουθούν το «Φώναξέ με» του Ηλία Βρεττού και το «Αγαπώ σημαίνει» του Γιώργου Μαζωνάκη. Στην έκτη θέση βρίσκεται η συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision 2018, με τη Γιάννα Τερζή και το «Όνειρό μου». Διπλή παρουσία στην πρώτη δεκάδα -στην πέμπτη και στη δέκατη θέση- έχει η Ελένη Φουρέιρα.

 

Στην κορυφής της λίστας με τις δέκα ταχύτερα αυξανόμενες αναζητήσεις στα μη-μουσικά βίντεο, βρίσκεται ο αγαπημένος του νεανικού κοινού Manos «Άντε Γεια», ο «παραδοσιακός» Μάρκος Σεφερλής έρχεται να κατακτήσει τη δεύτερη θέση, ενώ η ταινία «Γεύση της Αγάπης» της Lacta βρίσκεται στην τρίτη θέση.

 

Αναλυτικά το Top-10 των μουσικών και μη βίντεο έχει ως εξής:

Κορυφαία Μουσικά Video:

1.Κωνσταντίνος Αργυρός – Λιώμα

2.Ηλίας Βρεττός – Φώναξέ με

3.Γιώργος Μαζωνάκης – Αγαπώ σημαίνει

4.SNIK – Medusa

5.Ελένη Φουρέιρα – Fuego

6.Γιάννα Τερζή – Όνειρό μου

7.Πάνος Κιάμος & Bo – Θέλω να σε ξαναδώ

8.Ηλίας Καμπακάκης – Στα χίλια χρόνια μια φορά

9.Νίκος Οικονομόπουλος – Δε σ’αγαπάω

10.Ελένη Φουρέιρα – Καραμέλα

 

Top trending Μη-μουσικά Video:

1.Manos – Άντε Γεια

2.Μάρκος Σεφερλής – Άλλος για Survivor

3.Lacta – Η γεύση της αγάπης

4.Netwix – Οι πιο τελειωμένες κατηγορίες μεθυσμένων

5.2J – Τα όρια της βλακείας

6.2J – Ήμουν τόσο κοντά

7.Luben TV – Ο πιο χαλαρός μαθητής του 2018

8.FrediGtv – Δώσε ένα μήνυμα στον πρώην σου

9.Σίσυ Χρηστίδου – Τα λάθη που κάνουν τα κορίτσια

10.Konilo – Μου τη σπάει η Ελλάδα

 

 

 

 

Πηγή:AΠΕ-ΜΠΕ

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top