Αυθεντικές χειροποίητες γεύσεις και ποιοτικός καφές, στο Κουλούρι της Πόλης (pics)

Από νωρίς το πρωί στο εργαστήριο δημιουργούνται χειροποίητες νοστιμιές και χαρίζουν στον πεζόδρομο της Αβάντων μυρωδιές που δεν μπορεί κανείς να αντισταθεί! Στο Κουλούρι της Πόλης, η παράδοση του κλασικού κουλουριού με την αυθεντική συνταγή από την Κωνσταντινούπολη, συναντά τις σύγχρονες γεύσεις και τον ποιοτικό καφέ με την υπογραφή της εταιρείας Portioli! Αλμυρές απολαύσεις, όπως […]

Από νωρίς το πρωί στο εργαστήριο δημιουργούνται χειροποίητες νοστιμιές και χαρίζουν στον πεζόδρομο της Αβάντων μυρωδιές που δεν μπορεί κανείς να αντισταθεί!

Στο Κουλούρι της Πόλης, η παράδοση του κλασικού κουλουριού με την αυθεντική συνταγή από την Κωνσταντινούπολη, συναντά τις σύγχρονες γεύσεις και τον ποιοτικό καφέ με την υπογραφή της εταιρείας Portioli!

Αλμυρές απολαύσεις, όπως η μοναδική πίτσα σε διάφορους γευστικούς συνδυασμούς, αλλά και το ξεχωριστό πεϊνιρλί, το γεμιστό φρατζοκούλουρο σε αλμυρές και γλυκές γεύσεις και φυσικά το απλό και πάντα αγαπημένο κουλούρι, είναι κάποια από τα προϊόντα που ξεχωρίζουν στο Κουλούρι της Πόλης για τη νοστιμιά, αλλά και την ποιότητα των υλικών!

Φυσικά δεν ξεχνάμε το απαραίτητο καφεδάκι, που μας δίνει ενέργεια για να ξεκινήσει δυναμικά η μέρα μας!

Το Κουλούρι της Πόλης, έρχεται στον χώρο σου κάνοντας την παραγγελία σου με ένα τηλέφωνο στο 2221 181081-82 what’s up 6986834493 και μέσω efood και BOX!

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top