Αρώνια: Το νέο superfood που πρέπει να ανακαλύψεις! (pics)

Η Filevia μας παρουσιάζει την Αρώνια, το νέο φαρμακευτικό φυτό που λίγοι γνωρίζουν, όμως ο καρπός της, είναι ο βασιλιάς των superfood! Ήξερες ότι η Αρώνια έχει τις περισσότερες αντιοξειδωτικές ουσίες από όλα τα φρούτα; Συγκεκριμένα διαθέτει 277 και λαμβάνει την 1η θέση (ORAC). Η Aronia Melanocarpa διαθέτει βιταμίνες και ιχνοστοιχεία (βιταμίνη Α, C, K, […]

Η Filevia μας παρουσιάζει την Αρώνια, το νέο φαρμακευτικό φυτό που λίγοι γνωρίζουν, όμως ο καρπός της, είναι ο βασιλιάς των superfood!

Ήξερες ότι η Αρώνια έχει τις περισσότερες αντιοξειδωτικές ουσίες από όλα τα φρούτα; Συγκεκριμένα διαθέτει 277 και λαμβάνει την 1η θέση (ORAC). Η Aronia Melanocarpa διαθέτει βιταμίνες και ιχνοστοιχεία (βιταμίνη Α, C, K, B6, E, Φυλλικό Οξύ κ.α.) ανθοκυανίνες και φλαβονοειδή που την καθιστούν ισχυρό αντιφλεγμονώδες που ισχυροποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού.

Τί κάνει όμως την Αρώνια της Filevia ξεχωριστή;

Είναι Βιολογική, Vegan, καλλιεργείται και παράγεται στην Εύβοια.

Είναι 100% Φυσικός χυμός Αρώνιας και διαθέτει Ισχυρισμό Υγείας (432/2012) από την Ε.Ε. λόγω της υψηλής περιεκτικότητας του σε Μαγγάνιο και βιταμίνη P. O συνδυασμός των βιταμινών και του μαγγανίου συμβάλλει:

  1. Εύρυθμη λειτουργία του Μεταβολισμού.

 

2. Διατήρηση της υγείας των Οστών.

3. Προστασία από το Οξειδωτικό Στρές.

Χυμός Aronia-Filevia σε γεύσεις: Αρώνια 100%, ή αρώνια με Βύσσινο, ή με Μαστίχα Χίου ή με Blueberry.

H Ευβοϊκή επιχείρηση Filevia δημιούργησε το 1ο Πανευρωπαϊκά Συμπλήρωμα Αρώνιας εμπλουτισμένο και με vitamin D3. Το πολυβιταμινούχο, φαρμακευτικό φυτό της Αρώνιας μαζί με την “βιταμίνη του ήλιου” συμβάλλουν στην:

1. Απορρόφηση και διατήρηση του Ασβεστίου

2. Διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας Μυών και Οστών

3. Ενίσχυση του Ανοσοποιητικού

4. Δραστική καταπολέμηση Ιώσεων και Λοιμώξεων.

Δικαιολογημένα, η Αρώνια έχει χαρακτηριστεί ως “Θαύμα της Φύσης”.

Το νέο energy drink της Filevia με βιολογικό χυμό Αρώνιας, Τριβόλι, Maca, Γκουαρανά και Λουΐζα που συνδυάζει γεύση, ενέργεια και ευεξία αποτελεί:

1. Φυσικό Τονωτικό

2. Αυξάνει την Αντοχή

3. Ενισχύει την Αθλητική Απόδοση

Σας προσκαλούμε λοιπόν, να ανακαλύψετε τα προϊόντα της Filevia και σας υποσχόμαστε πως θα ανταποκριθούν στις προσδοκίες σας.

Ανακαλύψτε τα στο site: aronia-filevia.gr  ή στο Εκθετήριό: Μεσσαπίων 28A Χαλκίδα – Tηλ: 22210-82661

Aronia Superfood for a Super You!

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top