Απόψε γινόμαστε πάλι παιδιά στο Bio-Mechanical festival

Σήμερα Τετάρτη 17 Ιουλίου, το Θέατρο Χαλκίδας ως διοργανωτής του 3ου bio-Mechanical Festival υπό την αιγίδα του Υπ. Τουρισμού και σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Χαλκιδέων, τον ΔΟΑΠΠΕΧ, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας τον Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε. και τον ΟΛΝΕ  ανοίγει την αγκαλιά του στα μικρά παιδιά με δύο δράσεις στο Θέατρο Αυλιδείας Αρτέμιδος και με ελεύθερη είσοδο! […]

Σήμερα Τετάρτη 17 Ιουλίου, το Θέατρο Χαλκίδας ως διοργανωτής του 3ου bio-Mechanical Festival υπό την αιγίδα του Υπ. Τουρισμού και σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Χαλκιδέων, τον ΔΟΑΠΠΕΧ, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας τον Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε. και τον ΟΛΝΕ  ανοίγει την αγκαλιά του στα μικρά παιδιά με δύο δράσεις στο Θέατρο Αυλιδείας Αρτέμιδος και με ελεύθερη είσοδο!

Στις 20:30, η Ομάδα Koutourou με την κουκλοπαίχτρια Ειρήνη Λάλου, παρουσιάζει το διαδραστικό κουκλοθέατρο “Κουκλομπερδέματα”.

Με θέμα του τα όνειρα, τι γίνονται και που πάνε μετά από εμάς, θα ενθουσιάσει τους μικρούς μας φίλους, αφού θα συμμετάσχουν και οι ίδιοι!

Στις 21:00, θα ακολουθήσει η παιδική παράσταση “Τα μαγικά μαξιλάρια”, βασισμένο στο ομώνυμο παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά, σε διασκευή της Μαρίας Βαρδάκα και σε σκηνοθεσία της Βάσιας Σκούρα.

Το παραμύθι ξεδιπλώνεται στη σκηνή του Θεάτρου Αυλιδείας Αρτέμιδος, από τα παιδιά του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βαθέως Αυλίδας.

…”Δώδεκα μήνες, δώδεκα διαφορετικά στέμματα γεμάτα πετράδια που δημιουργούνται από τον ιδρώτα των πολιτών της Ουρανούπολης”…

Διάρκεια 60′

Το Θέατρο Χαλκίδας φρόντισε να εντάξει στο 3ο bio-Mechanical Festival μια βραδιά αξιόλογης ψυχαγωγίας, αφιερωμένη με πολλή αγάπη στα μικρά παιδιά της πόλης μας και της ευρύτερης περιοχής.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top