Απόψε έχει βόλτα στην παραλία και μετά προβολή στο θερινό σινεμά ΡΕΞ

Απόψε στις 21.00  στον Κινηματοθέατρο ΡΕΞ, το Θέατρο Χαλκίδας ως διοργανωτής του 3ου bio-Mechanical Festival υπό την αιγίδα του Υπ. Τουρισμού και σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Χαλκιδέων, τον ΔΟΑΠΠΕΧ, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε., , τον Ο.Λ.Ν.Ε. και τον Αναγκαστικό Συνεταιρισμό Βαθέως Αυλίδος, η τελευταία προβολή στο πλαίσιο του 3ου bio-Mechanical festival […]

Απόψε στις 21.00  στον Κινηματοθέατρο ΡΕΞ, το Θέατρο Χαλκίδας ως διοργανωτής του 3ου bio-Mechanical Festival υπό την αιγίδα του Υπ. Τουρισμού και σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Χαλκιδέων, τον ΔΟΑΠΠΕΧ, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε., , τον Ο.Λ.Ν.Ε. και τον Αναγκαστικό Συνεταιρισμό Βαθέως Αυλίδος, η τελευταία προβολή στο πλαίσιο του 3ου bio-Mechanical festival “Οδύσσεια – ΄Ένα ερωτικό ταξίδι”. Πρόκειται για ένα δημιουργικό ντοκυμαντέρ, που αφηγείται το ταξίδι ενός σύγχρονου σκηνοθέτη από την Τροία μέχρι την Ιθάκη, ένα «θαλασσινό οδοιπορικό» (σε αντιδιαστολή με τα road movies που έχουμε συνηθίσει) και περιλαμβάνει το κατέβασμα του Οδυσσέα – σκηνοθέτη από τη Μαρώνεια της Θράκης, την άφιξή του, μέσω των νησιών του Αιγαίου πελάγους, στην Κρήτη κι από κει το ανέβασμα δια μέσου της Μάνης, της Πελοποννήσου και των Ιονίων νήσων, στον τελικό προορισμό, την Ιθάκη.

Σκηνοθεσία-Σενάριο/Director-Script: Nikos Alevras

Διεύθυνση φωτογραφίας/Cinematografy: Odysseas Pavlopoulos

Ηχοληψία/Sound: Mihalis Bouris

Μοντάζ/Edited by: Ntinos Tsiropoulos

Παραγωγή/Production: Odyssey Network

Συμπαραγωγή/Co-production: Nikos Alevras

 

Διάρκεια 80 λεπτά

Είσοδος Ελεύθερη

Μετά το τέλος της ταινίας θα ακολουθήσει συζήτηση με το σκηνοθέτη της ταινίας κο Νίκο Αλευρά.

 

 

*Η φωτογραφία εξωφύλλου είναι αρχείου 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top