Αποτοξίνωση, Άσκηση και Passion For Life! (pics)

Οι γιορτές, παρά τον ιδιαίτερο τρόπο με τον οποίο τις ζήσαμε, μας χάρισαν ξεκούραση και χαλάρωση ενώ σίγουρα καταφύγαμε σε διατροφικές ατασθαλίες και ατοπήματα. Άλλωστε αυτό σημαίνει και εορταστική περίοδος, ξεγνοιασιά και σχετική ελευθερία σε κάθε απόλαυση. Ο οργανισμός μας, τώρα, χρειάζεται περισσότερο από ποτέ μια ισορροπημένη διατροφή και του είναι αναγκαία μια συντονισμένη αποτοξίνωση […]

Οι γιορτές, παρά τον ιδιαίτερο τρόπο με τον οποίο τις ζήσαμε, μας χάρισαν ξεκούραση και χαλάρωση ενώ σίγουρα καταφύγαμε σε διατροφικές ατασθαλίες και ατοπήματα. Άλλωστε αυτό σημαίνει και εορταστική περίοδος, ξεγνοιασιά και σχετική ελευθερία σε κάθε απόλαυση.

Ο οργανισμός μας, τώρα, χρειάζεται περισσότερο από ποτέ μια ισορροπημένη διατροφή και του είναι αναγκαία μια συντονισμένη αποτοξίνωση ώστε να εξισωθούν οι παρατυπίες των γιορτών των Χριστουγέννων. Το Passion for Life αποτελεί την καλύτερη επιλογή σε Healthy Point και με την ευρεία γκάμα των προϊόντων του θα μας βοηθήσει να υιοθετήσουμε μια καλύτερης ποιότητας διατροφή συμβάλλοντας στην αποτοξίνωση του οργανισμού μας από τις όποιες υπερβολές των γιορτών.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Passion For Life (@passionforl)

Το Passion for Life είναι ο σύμμαχος μας στην προσπάθεια να αλλάξουμε την καθημερινότητά μας και να αποκτήσουμε ένα υγιεινό τρόπο ζωής. Το Passion είναι η καλύτερη συνήθεια στη ζωή μας, βοηθά να αλλάξουμε τη διατροφή μας και να βελτιώσουμε την καλή λειτουργία του οργανισμού μας, ξεχνώντας κάθε προηγούμενη παρατυπία.

Σίγουρα μετά τις γιορτές χρειάζεται να προσέξουμε το σώμα μας και να φτιάξουμε καλύτερο κορμί. Η σωματική υγεία ξεκινά από τη σωστή διατροφή και το Passion με γεύματα πλούσια σε πρωτεΐνη, βιταμίνες και αντιοξειδωτικά συμβάλει στο να αποκτήσουμε ένα υπέροχο σώμα αλλά και μια καλή σχέση με τον καθρέφτη μας.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Passion For Life (@passionforl)

Το Passion for Life στην αρχή της Βενιζέλου θα μας συνοδέψει σε κάθε μορφή άσκησης, θα είναι δίπλα μας στη Μετακίνηση 6, και θα μας δώσει το απαραίτητο boost για να δημιουργήσουμε ένα ζηλευτό σώμα. Φυσικοί χυμοί, πολύχρωμα smoothies, χορταστικές σαλάτες και πρωτεϊνικές ομελέτες μας περιμένουν τόσο κατά τη διάρκεια της βόλτας μας take away, όσο και στο σπίτι μας με delivery.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Passion For Life (@passionforl)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Passion For Life (@passionforl)

Το Passion for Life και τα υπέροχα προϊόντα του, πλούσια σε βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, έρχονται για μας μεταδώσουν ένα πλούσιο τρόπο ζωής, αφήνοντας πίσω κάθε εορταστική υπερβολή, με γνώμονα μια ισορροπημένη καθημερινότητα και ένα υγιέστερο οργανισμό.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Passion For Life (@passionforl)

Άλλωστε αυτό σημαίνει Passion for Life, καλύτερη και πιο υγιεινή διατροφή, καλύτερος και υγιέστερος οργανισμός!

Passion for Life

Ελ. Βενιζέλου 14, Χαλκίδα
Τηλ. 2221026191

Efood: e-food.gr/passion-for-life
Facebook: Passion for Life
Instagram: Passion for Life

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top