Απομάκρυνση των κατοίκων των παραποτάμιων περιοχών του Λήλαντα

Μόλις πριν λίγο με δελτίο τύπου ο Δήμος Χαλκιδέων ανακοίνωσε την προληπτική απομάκρυνση των κατοίκων των παραποτάμιων περιοχών του Λήλαντα. Διαβάστε αναλυτικά το δελτίο τύπου: Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα…

Μόλις πριν λίγο με δελτίο τύπου ο Δήμος Χαλκιδέων ανακοίνωσε την προληπτική απομάκρυνση των κατοίκων των παραποτάμιων περιοχών του Λήλαντα.

Διαβάστε αναλυτικά το δελτίο τύπου:

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019 στο Δημοτικό Κατάστημα της ΔΕ Ληλαντίων, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Ευβοίας κ. Γιώργου Κελαϊδίτη, της Δημάρχου Χαλκιδέων κ. Έλενας Βάκα, του Αστυνομικού Διευθυντή Εύβοιας κ.Απόστολου Κουφού,του Διοικητή του Πυροσβεστικού Σώματος κ. Αντώνη Μίχα και του Υπευθύνου Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας κ. Γιώργου Κωστόπουλου, αποφασίστηκε η προληπτική απομάκρυνση των κατοίκων των παραποτάμιων περιοχών του Λήλαντα (Παραλία Βασιλικού-Μανίκα και Όαση) από τις κατοικίες τους, με σκοπό την αποφυγή ενδεχομένων κινδύνων από πιθανή υπερχείλιση του ποταμού Λήλαντα. Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Έργων Αυτεπιστασίας και Πολιτικής Προστασίας κ. Βασίλης Γουρνής, ο Αντιδήμαρχος Ληλαντίων κ. Δημήτρης Σέρρας, ο Πρόεδρος Κοινότητας Βασιλικού κ. Παναγιώτης Τροχούτσος και ο Πρόεδρος Κοινότητας Αγίου Νικολάου κ. Παναγιώτης Λυμπέρης και ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Βαγγέλης Κούκουζας.

Για τυχόν προβλήματα των κατοίκων της περιοχής, επικοινωνήστε στα παρακάτω τηλέφωνα:
Γραφείο :2221351801
Σέρρας Δημήτρης-Αντιδήμαρχος ΔΕ Ληλαντίων: 6971991653
Τροχούτσος Παναγιώτης-Πρόεδρος Κοινότητας Βασιλικού: 6977401544

 

**Εικόνα αρχείου

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top