Απαγόρευση κυκλοφορίας: Αλλάζει το ωράριο για τις βραδινές μετακινήσεις – Με SMS σε κομμωτήρια, λιανεμπόριο, βιβλιοπωλεία

Μειώνεται κατά μία ώρα η χρονική διάρκεια της βραδινής απαγόρευσης κυκλοφορίας από την ερχόμενη Κυριακή. Όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, από τις 13 Δεκεμβρίου η απαγόρευση μετακινήσεων θα ισχύει από τις 10 το βράδυ έως τις 5 το πρωί, «καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου από Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020 μέχρι τις 7 […]

Μειώνεται κατά μία ώρα η χρονική διάρκεια της βραδινής απαγόρευσης κυκλοφορίας από την ερχόμενη Κυριακή.

Όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, από τις 13 Δεκεμβρίου η απαγόρευση μετακινήσεων θα ισχύει από τις 10 το βράδυ έως τις 5 το πρωί, «καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου από Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020 μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2021».

Σύμφωνα με την παραπάνω διατύπωση, προς το παρόν δεν προβλέπεται άλλη επέκταση ελεύθερης μετακίνησης με SMS ούτε τις παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς αλλά ούτε και ανήμερα των συγκεκριμένων εορτών.

Ταυτόχρονα, εξακολουθεί να ισχύει η υποχρεωτική αποστολή SMS στο 13033 για τις αναγκαίες μετακινήσεις.

Διευκρινίζεται ότι για μετακινήσεις που σχετίζονται με το λιανεμπόριο, τα κομμωτήρια και τα βιβλιοπωλεία, στο προαναφερθέν πλαίσιο λειτουργίας τους, θα πρέπει να δηλώνεται ο αριθμός 2.

Πηγή: www.lifo.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top