Αν μείνεις Χαλκίδα το ΣΚ τότε θα κάνεις παρέλαση στο σινεμά

Η αργία της 28ης Οκτωβρίου μας την έφερε και δεν έκατσε τριήμερο. Είχαμε προετοιμαστεί βέβαια από νωρίς, γιατί όπως κάθε χρόνο στην Ελλάδα από την πρωτοχρονιά κιόλας ανοίγουμε ατζέντες και…

Η αργία της 28ης Οκτωβρίου μας την έφερε και δεν έκατσε τριήμερο. Είχαμε προετοιμαστεί βέβαια από νωρίς, γιατί όπως κάθε χρόνο στην Ελλάδα από την πρωτοχρονιά κιόλας ανοίγουμε ατζέντες και ημερολόγια να δούμε πόσες αργίες θα έχει ο χρόνος.

Παρ΄όλο τον χρόνο λοιπόν που είχες να κανονίσεις για να κάνεις κάτι διαφορετικό αυτό το Σαββατοκύριακο, για να πας ένα μικρό ταξιδάκι ή κάπου στο νησί ή εκτός από αυτό, είναι πολύ πιθανό λοιπόν εσύ που διαβάζεις αυτό το κείμενο να μείνεις στην πόλη.

Μη σκας καθόλου. Για αυτό είναι το ghetto εδώ! Αυτό το ΣΚ θα κάνεις παρέλαση στον κινηματογράφο.

Ο Οκτώβρης ήταν ο καλύτερος κινηματογραφικός μήνας της χρονιάς, και μας αφήνει τα καλύτερα για το τέλος.

Τι μπορείς να δεις Σάββατο και Κυριακή στο ΜΑΓΙΑ Movietone: 

 

Η ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ (HALLOWEEN)

Υπόθεση: H Nύχτα με τις Μάσκες επιστρέφει για να ολοκληρώσει τους λογαριασμούς που άφησε πριν από 40 χρόνια! Ο Myers θα επιστρέψει πιο θανατηφόρος από ποτέ και διψασμένος για εκδίκηση όντας έγκλειστος σε ειδική ψυχιατρική κλινική για πάνω από τέσσερις δεκαετίες.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: David Gordon Green

Σενάριο: Jeff Fradley, Danny McBride, David Gordon Green

Ηθοποιοί: Jamie Lee Curtis, Judy Greer, Nick Castle, Andi Matichak, Will Patton, Virginia Gardner

Ώρες προβολής Σάββατο – Κυριακή: 20.00 – 22.30

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΤΑΙΝΙΑΣ: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ

Τιμές Εισιτηρίων:

7€ (ΚΑΝΟΝΙΚΟ) & 6€ (ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ-ΑΝΕΡΓΩΝ-ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ)

 

 

Ο Γκρινιάρης

Υπόθεση: Ένα νεαρό αγόρι, ο Τέρι, βρίσκεται ξαφνικά στον πολύχρωμο κόσμο του Γκρούβιναμ. Εκεί, ο δόλιος μάγος Γκρινιάρης έχει ρίξει ολόγυρα το ξόρκι του, και το το γέλιο ανήκει στο παρελθόν. Ο Τέρι πρέπει να ταξιδέψει σε όλο το βασίλειο για να βρει ένα νέο ξόρκι που θα επαναφέρει τη χαρά σε όλους. Πρέπει επίσης να βοηθήσει την πριγκίπισσα Αυγή, να ξεπεράσει σε πονηριά όλα τα παράξενα και καταπληκτικά πλάσματα που θα συναντήσει στο διάβα του και να προσπαθήσει να αποδεχτεί αυτό το μικρό πράγμα που ονομάζεται «αλλαγή».

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: ΑΝΤΡΕΣ ΚΟΥΤΟΥΡΙΕΡ

Σενάριο: ΤΖΙΜ ΧΕΧΤ, ΑΛΙΘΙΑ ΝΟΥΝΙΕΘ ΠΟΥΕΡΤΟ

Ηθοποιοί: ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ: ΝΤΙΝΟΣ ΣΟΥΤΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΦΙΛΙΑΔΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΟΥΦΗΣ, ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΣΤΑΪΚΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΥΦΑΝΤΗΣ

Ώρες Προβολής Σάββατο – Κυριακή: 17:40

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΤΑΙΝΙΑΣ: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

Τιμές Εισιτηρίων:

7€ (ΚΑΝΟΝΙΚΟ) & 6€ (ΠΑΙΔΙΚΟ-ΑΝΕΡΓΩΝ-ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ)

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top