Αν είδες εχθές “Στην υγεία μας ρε παιδιά” αποκλείεται να μην σκέφτηκες κάτι από αυτά

Το χθεσινό επεισόδιο του «Στην υγειά μας ρε παιδιά» ήταν επικό. Όπως όλοι καταλάβατε εχθές το βράδυ πέρασα ένα ξέφρενο Σαββατόβραδο στον καναπέ μου. Και επειδή ταυτόχρονα χάζευα έκανα και λίγη δουλειά στο λάπτοπ, είχα αφήσει την τηλεόραση στην τύχη της να παίζει. Και κάποια στιγμή ακούω τον Λεπα να κάνει ένα ποτ πουρί (με […]

Το χθεσινό επεισόδιο του «Στην υγειά μας ρε παιδιά» ήταν επικό.

Όπως όλοι καταλάβατε εχθές το βράδυ πέρασα ένα ξέφρενο Σαββατόβραδο στον καναπέ μου. Και επειδή ταυτόχρονα χάζευα έκανα και λίγη δουλειά στο λάπτοπ, είχα αφήσει την τηλεόραση στην τύχη της να παίζει. Και κάποια στιγμή ακούω τον Λεπα να κάνει ένα ποτ πουρί (με μια ανάσα τα είπα).  Κάπου εκεί σκέφτηκα για να δω ποιους άλλους έχει καλεσμένους ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Μόνος μου θα την βγάλω ολόκληρο βράδυ Σαββάτου, να μην ξέρω ποια είναι η υποψήφια παρέα μου; Και τι να δώ; Λευτέρης Πανταζής, Αντύπας, Δημήτρης Κοντολάζος και Κατερίνα Στανίση μαζί. ΝΑΙ όλοι τους μαζί!

Η εκπομπή για εχθές το βράδυ και μόνο θα μπορούσε να μετονομαστεί και σε «Πόση cultιλα αντέχεις».  Κάπου εκεί την θέση του λάπτοπ πήρε ένα ποτήρι ουίσκι και το κινητό στα χέρια μου γιατί τέτοια βραδιά δεν είναι να λείπεις από το twitter. Κάνοντας πολλά scroll down στην αρχική μου σελίδα στο facebook συνειδητοποίησα πως υπήρχα πολλοί φίλοι μου, πάρα πολύ για την ακρίβεια που περνούσαν ένα εξίσου extreme Σαββατόβραδο όπως εγώ. Και σα να μην φτάνει αυτό, βλέποντας την εκπομπή άρχισα να σκέφτομαι πολλά και διάφορα και το κορυφαίο είναι ότι πολλά από αυτά που σκεφτόμουν εγώ τα έβλεπα να γίνονται ποστ στα social media.

Οπότε σίγουρα αν είδες και εσύ στην υγειά μας εχθές σκέφτηκες κάτι από αυτά που θα δεις παρακάτω…

#Το πρώτο πράγμα που σου ερχόταν στο μυαλό με τους χθεσινούς καλεσμένους ήταν ΠΑΣΟΚ. Άκης, Λαλιώτης, Τσοβόλας!

#Δεκαετία του 80’ και τα μπουζούκια να ανοίγουν από Δευτέρα μέχρι Κυριακή

#Δραχμή! Ναι ρε γαμώτο, όλοι εχθές το βραδύ αναπολούσαν τις δραχμές…

#Λευτέρης Πανταζής τραγουδούσε και καλεσμένη ήταν και η Μοιραράκη. Απάνω σε χαλιά, σε μαγικά χαλιά.. μοναδικό ντουέτο!

#Όλα αυτά που τραγούδησαν υπήρχαν γραμμένα σε κασέτες. Ποια usb και μαλ@@ιες…

#Πόσες βαφές μαλλιών σε μια εκπομπή μαζί; Μάλλον η εκπομπή είχε τοποθέτηση προϊόντος την Loreal!

#Τι έβαλε πάλι στο κεφάλι του ο Λάκης Γαβαλάς;!;!

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top