Αντιδράσεις προκαλεί ο καμουφλαρισμένος σεξισμός Χαλκιδέου στα social media

Αίσθηση και τις έντονες αντιδράσεις πολλών χρηστών στα social media έχει προκαλέσει, ο Χαλκιδέος Γιώργος Καπελές, λόγω σεξιστικών του αναρτήσεων στα social media, ενώ έντονη κριτική προς το πρόσωπό του…

Αίσθηση και τις έντονες αντιδράσεις πολλών χρηστών στα social media έχει προκαλέσει, ο Χαλκιδέος Γιώργος Καπελές, λόγω σεξιστικών του αναρτήσεων στα social media, ενώ έντονη κριτική προς το πρόσωπό του έκανε ο γνωστός ράπερ Light αλλά και Stand Up Comedian – παρουσιάστρια Super Kiki.

Πριν από κάποιες μέρες, ο Γιώργος Καπελές με ένα τραγούδι του θέλησε να καμουφλάρει καλά όλες τις σεξιστικές δημόσιες αναρτήσεις του. Στο τραγούδι του μάλιστα, μιλούσε για ντροπή, τηρώντας μια στάση που εναντιώνεται στον μισογυνισμό! Έλα όμως που οι δημόσιες αναρτήσεις που είχε κάνει λίγο πριν, στους λογαριασμούς του στα social media, δεν άφησαν ασυγκήνιτους πολλούς χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσεις και αποκάλυψαν την αλήθεια.

Ένα ποστ στο Instagram έχει συγκεντρώσει όλες τις φορές που ο TikToker/ράπερ, έχει σχολιάσει στα feed των ακολούθων του με σεξιστικό περιεχόμενο. Στην ανάρτηση θα βρεις τραγούδι του που αναφέρεται σε μια γυναίκα ως “τρύπα”, “δημόσια μήτρα” και άλλα τέτοια ντροπιαστικά. Προφανώς και δεν ξαφνιαζόμαστε με το να επικρατούν τέτοιοι χαρακτηρισμοί στον κόσμο των social media, αλλά προκαλεί το θράσος ενός ανθρώπου που λίγες μέρες πριν, έβγαλε τραγούδι ενάντια σε όλα όσα, αυτός ο ίδιος φαίνεται να πράττει!

Σε άλλο του βίντεο από live στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φαίνεται να ρωτάει ένα 14χρονο κορίτσι αν έχει προχωρήσει στην πρώτη του σεξουαλική εμπειρία, γιατί όπως λέει, μια γυναίκα που είναι παρθένα είναι σαν να έχει “ζελατίνα”. Δεν είναι «χρησιμοποιημένη».

Σχόλια εμετικά, χυδαία!

Εντύπωση μάλιστα προκαλεί πως ο συγκεκριμένος είναι συνεργάτης σε site της Χαλκίδας, το οποίο site παρουσίασε το τραγούδι του γράφοντας πως είναι “υπερήφανοι για τον συνεργάτη τους”. Αποκρύπτωντας όλα όσα δημόσια έχει αναρτήσει εδώ και καιρό, που μόνο για τον σεβασμό στις γυναίκες δεν μιλούν.

Ο σεξισμός είναι μια από τις πιο ύπουλες μορφές ρατσισμού που θα συναντήσεις εκεί έξω. Πόσο μάλλον όταν φορά τον μανδύα του καλού και του σωστού, όταν θα συγκαλύπτεται με διάφορους τρόπους για να μπορεί κατά καιρούς να βγάζει την μάσκα του και να επιτίθεται όταν το θελήσει!

 

Φωτογραφία εξωφύλλου από την σελίδα instagram @womenlikeyou_

 

 

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top