Ανοιχτός για το κοινό ο φάρος στη Χαλκίδα

Ένας φάρος πάντα μαγεύει τον επισκέπτη. Το τοπίο, η θέα, οι ιστορίες που τους συνοδεύουν… όλα αποτελούν πόλο έλξης Αυτή την εμπειρία μπορούν να ζήσουν οι επισκέπτες σε έξι φάρους σε όλη την Ελλάδα, τους οποίους ανοίγει το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ναυτιλιακών Βοηθημάτων. Ένας από τους έξι φάρους που ανοίγουν σε όλη την χώρα, είναι και ο φάρος της Κακής Κεφαλής στη Χαλκίδα. Το κοινό θα μπορεί να επισκεφθεί και να ξεναγηθεί στον Φάρο της Κακής Κεφαλής στη Χαλκίδα , από σήμερα (29/6) έως και τη Δευτέρα (1/7), από τις τις 10.00 έως 19.00. View this post on Instagram “Κι όταν σαλπάρω στ’ ανοιχτά, κι όταν τα βράχια είναι κοντά, εσύ φως μου να ‘σαι ο φάρος” ?@alexkantt ▪️ ▪️ #ghetto #ghettomag #ghettomagazine #chalkida #lighthouse #drones A post shared by Ghetto Magazine (@ghettomag_) on Jun 29, 2019 at 1:01am PDT   Φωτογραφία εξωφύλλου: Αλέξανδρος Καντανολέων 

Ένας φάρος πάντα μαγεύει τον επισκέπτη. Το τοπίο, η θέα, οι ιστορίες που τους συνοδεύουν… όλα αποτελούν πόλο έλξης

Αυτή την εμπειρία μπορούν να ζήσουν οι επισκέπτες σε έξι φάρους σε όλη την Ελλάδα, τους οποίους ανοίγει το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ναυτιλιακών Βοηθημάτων.

Ένας από τους έξι φάρους που ανοίγουν σε όλη την χώρα, είναι και ο φάρος της Κακής Κεφαλής στη Χαλκίδα.

Το κοινό θα μπορεί να επισκεφθεί και να ξεναγηθεί στον Φάρο της Κακής Κεφαλής στη Χαλκίδα , από σήμερα (29/6) έως και τη Δευτέρα (1/7), από τις τις 10.00 έως 19.00.

 

Φωτογραφία εξωφύλλου: Αλέξανδρος Καντανολέων 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top