Ανοικτός για το κοινό ο φάρος της Χαλκίδας στις 18 Αυγούστου

Σου φαίνονται κι εσένα μαγικά ρομαντικοί οι φάροι; Έχεις πει ποτέ, έστω και στην πλάκα, έστω και παλιά, «θα τους παρατήσω όλους και θα πάω να γίνω φαροφύλακας»; Έχεις απλά την περιέργεια να δεις πώς είναι ένας φάρος από μέσα; Τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τη συμβολή των φάρων στην ασφάλεια της ναυσιπλοΐας, για την […]

Σου φαίνονται κι εσένα μαγικά ρομαντικοί οι φάροι; Έχεις πει ποτέ, έστω και στην πλάκα, έστω και παλιά, «θα τους παρατήσω όλους και θα πάω να γίνω φαροφύλακας»; Έχεις απλά την περιέργεια να δεις πώς είναι ένας φάρος από μέσα;

Τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τη συμβολή των φάρων στην ασφάλεια της ναυσιπλοΐας, για την αξιοποίηση του φαρικού δικτύου ως πολιτιστικής κληρονομιάς, καθώς και για τη συνεισφορά των φαροφυλάκων στη λειτουργία του δικτύου, θα έχουν οι πολίτες την Κυριακή 18 Αυγούστου, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Φάρων.

Όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΝ την συγκεκριμένη ημέρα 28 φάροι θα είναι ανοικτοί για το κοινό από τις 10 το πρωί έως τις 8.00 το βράδυ.  Ανάμεσά τους και ο φάρος Κακής Κεφαλής στη Χαλκίδα αλλά και ο φάρος Βασιλίνας στην Βόρεια Εύβοια.

Κακής Κεφαλής – Χαλκίδας

 

Βασιλίνας ή Λιχάδας ή Αγίου Γεωργίου Ευβοίας – Β. Εύβοιας

 

 

 

Φωτογραφία εξωφύλλου: Άγγελος Αρναουτέλης

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top