Αναβάλλεται λόγω κορονοϊού τo Black Box Live Sessions με τον Μπάμπη Παπαδόπουλο

To Black Box Live Sessions θα φιλοξενούσε τον Μπάμπη Παπαδόπουλο στο Θέατρο Περί Τεχνών στις 15 Μαρτίου στην πόλη μας. Όμως η κατάσταση με τον κορονοϊό και τα μέτρα που οφείλουν όλοι να λαμβάνουν έφερε την αναβολή του live. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση: Λαμβάνοντας υπ’ όψιν τα μέτρα που έχουν ληφθεί σε σχέση με τον […]

To Black Box Live Sessions θα φιλοξενούσε τον Μπάμπη Παπαδόπουλο στο Θέατρο Περί Τεχνών στις 15 Μαρτίου στην πόλη μας. Όμως η κατάσταση με τον κορονοϊό και τα μέτρα που οφείλουν όλοι να λαμβάνουν έφερε την αναβολή του live.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν τα μέτρα που έχουν ληφθεί σε σχέση με τον κορονοϊό και κατόπιν συνεννόησης τόσο με το Θέατρο “Περι-Τεχνών” αλλά και με τους μουσικούς αποφασίσαμε να αναβάλλουμε την προγραμματισμένη συναυλία του Μπάμπη Παπαδοπουλου και των Flowers/Ghosts&Echoes. Οι κάτοχοι εισιτηρίων μπορούν να εξαργυρώσουν τα εισιτήριά τους μέσω viva.gr.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top