Ακόμα μία παράσταση για τον “Συλλέκτη”, μετά από συνεχόμενα sold out!

Η Χαλκίδα αγάπησε την παράσταση και τίμησε με συνεχόμενα sold out τους δύο αγαπημένους ηθοποιούς, οι οποίοι δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό κάθε φορά, στο θέατρο Παπαδημητρίου! Μετά την επιτυχία που σημείωσε η παράσταση Ο Συλλέκτης του Τζων Φώουλς​ το δεύτερο τετραήμερο, προστίθεται μια ακόμα παράσταση το Σάββατο 10/11 στις 18.30. Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας για το τελευταίο τετραήμερο της παράστασης, στο Παραδοσιακό Καφενείο Ρεξ, ηλεκτρονικά στο viva.gr και στο ταμείο του Θεάτρου.    

Η Χαλκίδα αγάπησε την παράσταση και τίμησε με συνεχόμενα sold out τους δύο αγαπημένους ηθοποιούς, οι οποίοι δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό κάθε φορά, στο θέατρο Παπαδημητρίου!

Μετά την επιτυχία που σημείωσε η παράσταση Ο Συλλέκτης του Τζων Φώουλς​ το δεύτερο τετραήμερο, προστίθεται μια ακόμα παράσταση το Σάββατο 10/11 στις 18.30.

Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας για το τελευταίο τετραήμερο της παράστασης, στο Παραδοσιακό Καφενείο Ρεξ, ηλεκτρονικά στο viva.gr και στο ταμείο του Θεάτρου.

 

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top