Ακούστε τα παραδοσιακά κάλαντα από την Εύβοια και κάθε γωνιά της Ελλάδας με ένα κλικ!

Ακολουθεί ένας χάρτης με κάλαντα από κάθε γωνιά της Ελλάδας, από την Κρήτη μέχρι την Κέρκυρα, την Εύβοια και τον Έβρο. Εκπαιδευτικός ανέλαβε την πρωτοβουλία να δημιουργήσει έναν διαδραστικό χάρτη…

Ακολουθεί ένας χάρτης με κάλαντα από κάθε γωνιά της Ελλάδας, από την Κρήτη μέχρι την Κέρκυρα, την Εύβοια και τον Έβρο.

Εκπαιδευτικός ανέλαβε την πρωτοβουλία να δημιουργήσει έναν διαδραστικό χάρτη με παραδοσιακά κάλαντα όλης της χώρας. Είχε την πολύτιμη βοήθεια των μαθητών της.

Παραδοσιακά κάλαντα της Ελλάδας σε διαδραστικό ψηφιακό χάρτη THINGLINK.COM

Προσπάθησε να βοηθήσει τους μικρούς μαθητές να περνούν ευχάριστα και δημιουργικά τις ώρες της τηλεκπαίδευσης στο μάθημά της. Τους ανέθεσε ως εργασία, να εντοπίσουν τα κάλαντα κάθε νομού της Ελλάδας και κατάφεραν να δημιουργήσουν, έναν διαδραστικό χάρτη, που με ένα «κλίκ», παρουσιάζει τα παραδοσιακά κάλαντα που τραγουδούν οι κάτοικοι σε κάθε γωνιά της χώρας, από την Κρήτη μέχρι και τη Θράκη. Η εκπαιδευτικός πληροφορικής Χριστίνα Κουτελιδά, μέσα σε λίγες ημέρες, έκπληκτη είδε το εγχείρημα μιας απλής εργασίας, που ξεκίνησε με μεράκι, να γιγαντώνεται και να αγκαλιάζεται από χιλιάδες πολίτες καθημερινά.

Για να ακούσετε τα κάλαντα πατήστε εδώ

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top