Αιδηψός: Εξοργιστικό περιστατικό – Δελέασε γάτα με ψάρι και την πέταξε στη θάλασσα

Οργή προκαλούν οι εικόνες με πελάτη ταβέρνας να κλωτσάει γάτα και να γελάει με την παρέα του. Δελέασε την γάτα με ψάρι και πηγαίνοντας το ζώο να φάει, το κλώτσησε. Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε ταβέρνα στην Αιδηψό, όπως καταγγέλλει η δημοσιογράφος, Σταματίνα Σταματάκου, μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram. Συγκεκριμένα, έχει κάνει […]

Οργή προκαλούν οι εικόνες με πελάτη ταβέρνας να κλωτσάει γάτα και να γελάει με την παρέα του. Δελέασε την γάτα με ψάρι και πηγαίνοντας το ζώο να φάει, το κλώτσησε.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε ταβέρνα στην Αιδηψό, όπως καταγγέλλει η δημοσιογράφος, Σταματίνα Σταματάκου, μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram.

Συγκεκριμένα, έχει κάνει μια ανάρτηση όπου φαίνεται σε βίντεο, ο πελάτης της ταβέρνας να κλωτσάει μια γάτα. Μάλιστα δελεάζει το ζώο με το ψάρι και όταν εκείνο πάει κοντά για να φάει, το κλωτσάει με δύναμη μέσα στη θάλασσα.

Με το θέμα ασχολείται η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η οποία προσπαθεί να εντοπίσει τον λογαριασμό από τον οποίο ανέβηκε το συγκεκριμένο βίντεο και φυσικά τους άνδρες που απεικονίζονται να κλωτσάνε και να πετάνε στη θάλασσα το γατάκι. Υπενθυμίζεται ότι οι παραβάτες κακοποίησης ζώων αντιμετωπίζουν σκληρότερες ποινές και τιμωρούνται με πρόστιμο έως 50.000 ευρώ και ποινή φυλάκισης έως 10 έτη.

Πηγή : www.gazzeta.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top