Αγριόχοιροι έκαναν βόλτα στο Φάρο Αυλίδας (video)

Όλος ο πλανήτης βρίσκεται σε κατάσταση lockdown λόγω κορονοϊού. Οι περισσότερες πόλεις δεν θυμίζουν σε τίποτα την εικόνα που είχαν μέχρι και πριν από μερικές εβδομάδες. Αδειοι και ήσυχοι δρόμοι παντού καθώς οι άνθρωποι είναι κλεισμένοι στα σπίτια και τα αυτοκίνητα είναι παρκαρισμένα. Και κάπως έτσι, ζώα κυκλοφορούν ελεύθερα σε σημεία που μέχρι πρότινος δεν […]

Όλος ο πλανήτης βρίσκεται σε κατάσταση lockdown λόγω κορονοϊού. Οι περισσότερες πόλεις δεν θυμίζουν σε τίποτα την εικόνα που είχαν μέχρι και πριν από μερικές εβδομάδες. Αδειοι και ήσυχοι δρόμοι παντού καθώς οι άνθρωποι είναι κλεισμένοι στα σπίτια και τα αυτοκίνητα είναι παρκαρισμένα. Και κάπως έτσι, ζώα κυκλοφορούν ελεύθερα σε σημεία που μέχρι πρότινος δεν πλησίαζαν.

Κάτοικοι της περιοχής του Φάρου Αυλίδας είδαν απίστευτες εικόνες με τα μάτια τους καθώς είδαν ένα πλήθος αγριόχοιρων να έχει κατέβει στην περιοχή. Μάλιστα κινδύνευσε και ένα παιδάκι.

Η Κοινότητα Φάρου Αυλίδας ενημέρωσε για το γεγονός τους κατοίκους με ανάρτηση στην σελίδα της στο facebook και μάλιστα πολίτης έχει καταγράψει βίντεο με τους αγριόχοιρους.

“Σήμερα το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή του φάρου , στην παραλία του Φάρου Αυλιδας (περιοχη Μαλαματινα) πολλοί κάτοικοι ήρθαν σε οπτική επαφή με πλήθος αγριοχοιρων. Μάλιστα είχαμε και ένα περιστατικό παρολίγον επίθεσης σε ένα μικρο παιδί με ποδήλατο. Άμεσα ειδοποιήθηκε το δασαρχείο και κατέφτασε θηροφυλακας για να καταγραφεί το περιστατικό. Έγινε προσπάθεια εντοπισμού τους η οποία ήταν άκαρπη. Καθώς, παρατηρείται αυξημένη κίνηση τις τελευταίες μέρες, παρακαλείσθε να είστε πολύ προσεκτικοί και να αποφεύγετε τη συγκεκριμένη περιοχή. Από την πλευρά της κοινότητας θα γίνει και ενημέρωση εγγράφως της αρμόδιας υπηρεσίας του Δασαρχείου Χαλκίδας, προκειμένου να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες. Για οτιδηποτε νεώτερο θα σας ενημερώσουμε”.

video

 

*Φωτογραφία αρχείου

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top