Έχει πανσέληνο απόψε και είναι ωραία… στη Χαλκίδα! (pic)

Είμαστε μια όμορφη πόλη αυτό είναι δεδομένο! Τέτοιες μοναδικές φωτογραφίες όμως, όπως αυτή του Κωνσταντίνου Παλιβάκη μας κάνουν να αναρωτιόμαστε και εμείς οι ίδιοι που ζούμε στη Χαλκίδα, πόσο γαμάτη μπορεί να είναι! Ένα τέτοιο κλικ, ένα τέτοιο πλάνο, ένα τοπίο της πόλης μας, είναι αρκετό για να μας κάνει να την γουστάρουμε ακόμα περισσότερο! […]

Είμαστε μια όμορφη πόλη αυτό είναι δεδομένο!

Τέτοιες μοναδικές φωτογραφίες όμως, όπως αυτή του Κωνσταντίνου Παλιβάκη μας κάνουν να αναρωτιόμαστε και εμείς οι ίδιοι που ζούμε στη Χαλκίδα, πόσο γαμάτη μπορεί να είναι!

Ένα τέτοιο κλικ, ένα τέτοιο πλάνο, ένα τοπίο της πόλης μας, είναι αρκετό για να μας κάνει να την γουστάρουμε ακόμα περισσότερο!

Μια φωτογραφία με ένα τέτοιο φεγγάρι πάνω από τον ουρανό της πόλης και το τοπίο είναι μοναδικό!

Όσο για τις φωτογραφίες του Κωνσταντίνου Παλιβάκη, είναι όλες τους μοναδικές! Εμάς εδώ στο Ghetto μας εντυπωσιάζουν όλες οι φωτογραφίες του (αρκεί να ρίξετε μια ματιά εδώ και θα καταλάβετε και εσείς), αλλά νομίζουμε η σημερινή λήψη είναι η αγαπημένη μας!

 

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top