Έρχεται η ταινία “Peaky Blinders”και τρελαινόμαστε!

Περιμένουμε με αγωνία την 5η σεζόν Peaky Blinders, κάνουμε επανάληψη ξανά και ξανά όλους τους προηγούμενους κύκλους τη σειράς, ακούμε στο repeat την υπεροκομματάρα του Nick Cave “Red right hand”…

Περιμένουμε με αγωνία την 5η σεζόν Peaky Blinders, κάνουμε επανάληψη ξανά και ξανά όλους τους προηγούμενους κύκλους τη σειράς, ακούμε στο repeat την υπεροκομματάρα του Nick Cave “Red right hand” και ξαφνικά σκάει η είδηση ότι γράφεται σενάριο για ταινία!

Ε, ναι! Αυτός είναι ένας λόγος, ένα κίνητρο ζωής!

Τα γυρίσματα της πέμπτης σεζόν του «Peaky Blinders» έχουν ξεκινήσει εδώ και πάνω από ένα μήνα στο Μάντσεστερ (που μεταμορφώνεται σε Μπέρμιγχαμ του Μεσοπολέμου), αλλά ένας από τους σκηνοθέτες της σειράς δήλωσε πως παράλληλα ετοιμάζεται και το σενάριο κινηματογραφικής ταινίας.

Σε συνέντευξή του για τη νέα του ταινία «Robin Hood» ο Ότο Μπάτχερστ που σκηνοθετεί και επεισόδια του «Peaky Blinders», όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο κινηματογραφικής ταινίας βασισμένης στη σειρά απάντησε ως εξής: «Νομίζω ότι γράφεται αυτή τη στιγμή. Ο Στιβ, ο σεναριογράφος Στίβεν Νάιτ, κάτι ετοιμάζει, ναι».

Η πρώτη φορά που ο Νάιτ είναι αναφερθεί σε ταινία «Peaky Blinders» ήταν το 2016, και το 2017 είχε επανέλθει στο θέμα λέγοντας ότι «πιθανότατα θα συμβεί». Όμως είναι η πρώτη φορά που μαθαίνουμε ότι δουλεύεται το σενάριο.

Η ταινία θα μπορούσε να λειτουργήσει ανεξάρτητα από τη σειρά, ή να αποτελέσει το φινάλε της, στην περίπτωση που ο Νάιτ δεν καταφέρει να γυρίσει την έκτη και την έβδομη σεζόν που έχει στο μυαλό του. Ο ίδιος έχει δηλώσει στο παρελθόν πως θέλει να τελειώσει τη σειρά «με τη σειρήνα της πρώτης αεροπορικής επιδρομής στο Μπέρμιγχαμ στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο». Επομένως, ξεκινώντας τώρα από το 1929, το σίγουρο είναι ότι θα καλύψουμε ακόμη 11 χρόνια βρετανικής ιστορίας παρέα με τους Σέλμπι.

Όσο για την πέμπτη σεζόν, δεν έχει οριστεί ακόμη ημερομηνία πρεμιέρας, αλλά η πιο πιθανή περίοδος είναι το καλοκαίρι του 2019.

 

 

 

 

 

με πληροφορίες από:Reader.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top