Έρχεται η συνέχεια του «Contagion»

Ο Στίβεν Σόντερμπεργκ ετοιμάζει μια «φιλοσοφικού τύπου» συνέχεια της διάσημης ταινίας του «Contagion». Το φιλμ, που κυκλοφόρησε στις αίθουσες το 2011, με πρωταγωνιστές τους Ματ Ντέιμον, Κέιτ Γουίνσλετ, Τζουντ Λο, Μαριόν Κοτιγιάρ και Γκουίνεθ Πάλτροου επανήλθε στην επικαιρότητα από την αρχή της πανδημίας του κορονοϊού, καθώς αφηγείται με τρομακτική ακρίβεια (σε σχέση με όσα ζούμε […]

Ο Στίβεν Σόντερμπεργκ ετοιμάζει μια «φιλοσοφικού τύπου» συνέχεια της διάσημης ταινίας του «Contagion».

Το φιλμ, που κυκλοφόρησε στις αίθουσες το 2011, με πρωταγωνιστές τους Ματ Ντέιμον, Κέιτ Γουίνσλετ, Τζουντ Λο, Μαριόν Κοτιγιάρ και Γκουίνεθ Πάλτροου επανήλθε στην επικαιρότητα από την αρχή της πανδημίας του κορονοϊού, καθώς αφηγείται με τρομακτική ακρίβεια (σε σχέση με όσα ζούμε έκτοτε) την ιστορία της διασποράς ενός φανταστικού θανατηφόρου ιού από την Ανατολική Ασία, τις επιπτώσεις του στην παγκόσμια κοινότητα και την αγωνιώδη προσπάθεια για την ανακάλυψη ενός εμβολίου.

[intense_video video_type=”youtube” video_url=”https://youtu.be/QcO8UZ7yao0″]

Κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο podcast “Happy Sad Confused”, ο Σόντερμπεργκ επιβεβαίωσε ότι το πρότζεκτ, το οποίο συνυπογράφει σεναριακά με τον Σκοτ Z. Μπαρνς (σεναριογράφο του Contagion), βρίσκεται επί του παρόντος στο στάδιο της παραγωγής. Ωστόσο, δεν πρέπει να αναμένουμε ένα τυπικό σίκουελ της πρώτης ιστορίας.

«Θα είναι ένα είδος φιλοσοφικής συνέχειας του Contagion, αλλά σε διαφορετικό πλαίσιο. Οι δύο ταινίες θα είναι σαν ζευγάρι, αλλά με πολύ διαφορετικό χρώμα μαλλιών. Με τον Σκοτ αναρωτιόμαστε, ποιά μπορεί να είναι η επόμενη εκδοχή μίας ιστορίας τύπου Contagion; Ακόμη εργαζόμαστε πάνω σ′ αυτό το ερώτημα», δήλωσε ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης.

Την Κυριακή 8 Μαρτίου 2020, το «Contagion» είχε ανέβει στο No. 5 του iTunes Movie Charts.

 

Με πληροφορίες από insider

Πηγή: huffingtonpost.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top