Έντονες αντιδράσεις και κινήσεις της Ομοσπονδίας Εμπόρων για το άνοιγμα καταστημάτων λιανικής

Ίσως μία από τις ισχυρότερες και πιο οργανωμένες Ομοσπονδίες Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας της Ελλάδας, είναι αυτή της Εύβοιας, κινήθησε άμεσα εχθές και έστειλε επιστολή στον Υπουργό Ανπαπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη, με την οποία ζητάει το άνοιγμα των καταστημάτων λιανικής από τις 14 Δεκεμβρίου 2020. Οι έμποροι ζητάνε να μην ισχύσει το οριζόντιο μέτρο του καθολικού lock […]

Ίσως μία από τις ισχυρότερες και πιο οργανωμένες Ομοσπονδίες Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας της Ελλάδας, είναι αυτή της Εύβοιας, κινήθησε άμεσα εχθές και έστειλε επιστολή στον Υπουργό Ανπαπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη, με την οποία ζητάει το άνοιγμα των καταστημάτων λιανικής από τις 14 Δεκεμβρίου 2020.
Οι έμποροι ζητάνε να μην ισχύσει το οριζόντιο μέτρο του καθολικού lock down για το νησί της Εύβοιας καθώς είναι ο νομός με πολύ χαμηλό επιδημιολογικό φορτίο.

Μάλιστα έμποροι αλλά και μέλη της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Εύβοιας μαζί με καταστηματάρχες κατέβηκαν εχθές στον εμπορικό πεζόδρομο της Αβάντων στη Χαλκίδα ώστε να διαμαρτυρυθούν για το μη άνοιγμα στο λιανεμπόριο.

Μάλιστα στις κινήσεις αυτές ηγείται η ίδια η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βούλα Αγιοστρατίτη η οποία εκλέχθηκε στην προεδρία της Ομοσπονδίας την Παρασκευή.

Αναλυτικά η επιστολή:

Προς: – Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Άδωνη Γεωργιάδη Κοινοποίηση: – Αξιότιμους Βουλευτές Νομού Ευβοίας – Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας – Δήμους Νομού Ευβοίας ΘΕΜΑ : ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΗ ΑΡΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΕΥΒΟΙΑΣ

Παράλληλα με την αγωνία μας για την εξέλιξη της νόσου (Covid 19) στην χώρα μας, θα θέλαμε να σας μεταφέρουμε τις καταστροφικές συνέπειές της που βιώνουμε καθημερινά και την εντεινόμενη αγωνία για το μέλλον του κλάδου μας. Σύμφωνα με τα επιδημιολογικά στοιχεία από την έναρξη της πανδημίας , ο νομός μας όπως και κάποιοι άλλοι νομοί βρίσκεται σε καλύτερη θέση σε σχέση με το σύνολο της χώρας. Η παραπάνω κατάσταση καθιστά κατά την άποψή μας το οριζόντιο μέτρο του καθολικού lockdown ώς ζήτημα προς επανεξέταση από την επιτροπή των επιδημιολόγων και την κυβέρνηση.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top