Ένα Σάββατο “Κόλαση” στο Θέατρο Αυλιδείας Αρτέμιδος

Το bio-Mechanical Festival του Θεάτρου Χαλκίδας άπλωσε τα φτερά του για τα καλά και στην Ευρώπη. Μετά την Ελβετία, η σύμπραξη με τη Γερμανία φιλοξενείται το  Σάββατο 27 Ιουλίου, στο Θέατρο Αυλιδείας Αρτέμιδος! Οι Atopia Collective μας παρουσιάζουν την παράσταση “Κόλαση/Μέρα 2” με θέμα της την προσπάθεια επιβίωσης μιας παρέας τεσσάρων ατόμων σε μια παραλία και τον αγώνα τους υπέρ του ανθρώπου, του πολιτισμού και της μοίρας τους, ενόψει επικείμενης επίσκεψης εξωγήινων! Διάρκεια: 70′ Είσοδος: 8€ και Μειωμένο: 6€ Πρόκειται για μια άκρως ενδιαφέρουσα παράσταση που θα σας ενθουσιάσει! Μην τη χάσετε!

Το bio-Mechanical Festival του Θεάτρου Χαλκίδας άπλωσε τα φτερά του για τα καλά και στην Ευρώπη. Μετά την Ελβετία, η σύμπραξη με τη Γερμανία φιλοξενείται το  Σάββατο 27 Ιουλίου, στο Θέατρο Αυλιδείας Αρτέμιδος!

Οι Atopia Collective μας παρουσιάζουν την παράσταση “Κόλαση/Μέρα 2” με θέμα της την προσπάθεια επιβίωσης μιας παρέας τεσσάρων ατόμων σε μια παραλία και τον αγώνα τους υπέρ του ανθρώπου, του πολιτισμού και της μοίρας τους, ενόψει επικείμενης επίσκεψης εξωγήινων!

Διάρκεια: 70′

Είσοδος: 8€ και Μειωμένο: 6€

Πρόκειται για μια άκρως ενδιαφέρουσα παράσταση που θα σας ενθουσιάσει!

Μην τη χάσετε!

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top