Ένα νέο εργαστήρι ξεκινά από το Θέατρο Χαλκίδας

Το Θέατρο Χαλκίδας καλεί τον νέο θεατρικό εφηβικό πυρήνα, σε ένα εργαστήρι εκπαιδευτικού και σωματικού θεάτρου. Έφηβοι ηλικίας 11-14 ετών, θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν παιχνίδια ρόλων, να εκφράσουν τα συναισθήματα και τις σκέψεις τους,να γελάσουν αλλά και να προβληματιστούν και να δράσουν σαν ομάδα με μοίρασμα και επικοινωνία! Κάθε Παρασκευή, από τις 18:30 μέχρι τις 20:00, οι έφηβοι της Χαλκίδας, θα μπορούν να περάσουν ένα απόλυτα δημιουργικό απόγευμα, στο πολύ ενδιαφέρον εργαστήρι του Θεάτρου Χαλκίδας!            

Το Θέατρο Χαλκίδας καλεί τον νέο θεατρικό εφηβικό πυρήνα, σε ένα εργαστήρι εκπαιδευτικού και σωματικού θεάτρου.

Έφηβοι ηλικίας 11-14 ετών, θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν παιχνίδια ρόλων, να εκφράσουν τα συναισθήματα και τις σκέψεις τους,να γελάσουν αλλά και να προβληματιστούν και να δράσουν σαν ομάδα με μοίρασμα και επικοινωνία!

Κάθε Παρασκευή, από τις 18:30 μέχρι τις 20:00, οι έφηβοι της Χαλκίδας, θα μπορούν να περάσουν ένα απόλυτα δημιουργικό απόγευμα, στο πολύ ενδιαφέρον εργαστήρι του Θεάτρου Χαλκίδας!

 

 

 

 

 

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top