Διεθνής Ημέρα Μουσείων - Χαλκίδα

Ένα διαφορετικό Χριστουγεννιάτικο πρωινό στο Μουσείο της Αρέθουσας

To υπουργείο πολιτισμού η Γενική Διεύθυνση Αρχαιοτήτων & Πολιτιστικής Κληρονομιάς και η Εφορεία Αρχαιωτήτων Ευβοίας διοργανώνει μας προσκαλεί, μικρούς και μεγάλους, σε ένα ξεχωριστό Χριστουγεννιάτικο πρωινό στο Μουσείο της Αρέθουσας την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019 στις 12 π.μ. για να παρακολουθήσουμε το μουσικό παραμύθι “Η Αθηνά και το Αστέρι” της πιανίστας Βάνας Παπαϊωάννου. Παράλληλα θα […]

To υπουργείο πολιτισμού η Γενική Διεύθυνση Αρχαιοτήτων & Πολιτιστικής Κληρονομιάς και η Εφορεία Αρχαιωτήτων Ευβοίας διοργανώνει μας προσκαλεί, μικρούς και μεγάλους, σε ένα ξεχωριστό Χριστουγεννιάτικο πρωινό στο Μουσείο της Αρέθουσας την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019 στις 12 π.μ. για να παρακολουθήσουμε το μουσικό παραμύθι “Η Αθηνά και το Αστέρι” της πιανίστας Βάνας Παπαϊωάννου.

Παράλληλα θα στολίσουμε και το δέντρο του Μουσείου «Αρέθουσα».

Είσοδος ελεύθερη.

 

*Φωτογραφία εξωφύλλου: Κωνσταντίνος Παλιβάκης 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top