Ένα γκράφιτι στον Βόλο αφιερωμένο στα αδέσποτα ζώα (pics)

Αφιερωμένη στα αδέσποτα ζώα, μία νέα τοιχογραφία στον Βόλο από τον Ιταλό street artist Mattia Campo Dall’Orto, στο πλαίσιο του street art φεστιβάλ «City Call». Το «City Call», είναι το φεστιβάλ δημόσιων τοιχογραφιών που διοργανώνει και υλοποιεί κάθε χρόνο στην πόλη του Βόλου η ομάδα Urban Act και «τροφοδοτεί» το μοναδικό στην Ελλάδα «Υπαίθριο Μουσείο […]

Αφιερωμένη στα αδέσποτα ζώα, μία νέα τοιχογραφία στον Βόλο από τον Ιταλό street artist Mattia Campo Dall’Orto, στο πλαίσιο του street art φεστιβάλ «City Call».

Το «City Call», είναι το φεστιβάλ δημόσιων τοιχογραφιών που διοργανώνει και υλοποιεί κάθε χρόνο στην πόλη του Βόλου η ομάδα Urban Act και «τροφοδοτεί» το μοναδικό στην Ελλάδα «Υπαίθριο Μουσείο Τοιχογραφιών», με περισσότερες από εξήντα δημόσιες τοιχογραφίες).

@Urban Act

Η εν λόγω τοιχογραφία υλοποιήθηκε από τον Ιταλό καλλιτέχνη Mattia Campo Dall’Orto, σε κτίριο έναντι του παλιού εργοστασίου «Οινοπνεύματος». Ο τίτλος της τοιχογραφίας είναι «A day in a diary of a Voiceless» και είναι αφιερωμένη στα αδέσποτα ζώα. Απεικονίζει έναν σκύλο σε σώμα ανθρώπου, να γράφει στο ημερολόγιο του, την καθημερινότητά του.

@Urban Act

Στα εγκαίνια της τοιχογραφίας συμμετείχαν οι κάτοικοι της περιοχής, ο καλλιτέχνης, εκπρόσωποι της Urban Act και η Φιλοζωική Ομάδα Βόλου, οι οποίοι με την παρουσία τους ευχαρίστησαν τον καλλιτέχνη για το έργο του.

@Urban Act

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top