Ένα αυθεντικό καλοκαίρι παρέα με την L’Artigiano

Ποιος θα μπορούσε να πει «όχι» σε μια αφράτη πίτσα, σε μια πλούσια μακαρονάδα ή σε μια τραγανή μπρουσκέτα; Ούτε ένας. Για αυτό ακριβώς η Ιταλική κουζίνα και η L’Artigiano είναι στις πρώτες επιλογές για το καλοκαίρι μας. Και οι καλοκαιρινές προσφορές στην L’Artigiano είναι μοναδικές! Βλέπεις ήλιο και δεν σε κρατάει τίποτα στο σπίτι; […]

Ποιος θα μπορούσε να πει «όχι» σε μια αφράτη πίτσα, σε μια πλούσια μακαρονάδα ή σε μια τραγανή μπρουσκέτα; Ούτε ένας.

Για αυτό ακριβώς η Ιταλική κουζίνα και η L’Artigiano είναι στις πρώτες επιλογές για το καλοκαίρι μας.

Και οι καλοκαιρινές προσφορές στην L’Artigiano είναι μοναδικές!

Βλέπεις ήλιο και δεν σε κρατάει τίποτα στο σπίτι; Βρες το τέλειο spot της πόλης, που δεν είναι άλλο από το κατάστημα της L’Artigiano στην οδό Καλογεροπούλου (απέναντι από την πλατεία Αθανάτων) και πάρε μόνο με 5€ την αγαπημένη σου pizza για take-away και άφησε καλού κακού ένα σημείωμα «ΜΗΝ ΜΕ ΨΑΞΕΤΕ».

https://www.facebook.com/lartigiano.gr/videos/295678408234274/

Το αυθεντικό καλοκαίρι θέλει τη δροσιά του. Γι’ αυτό κατέβασε το l’artigiano app, πήγαινε στις προσφορές, επίλεξε την Summer Deal προσφορά, διάλεξε την αγαπημένη σου 9άρα πίτσα και στην L’Artigiano σου κάνουν δώρο 1lt Coca-Cola!

Για να περάσεις τις καλοκαιρινές σου νύχτες, μέρες, εβδομάδες παρέα με την L’ Artigiano χρειάζεται απλά να καλέσεις στο 22210-60945 ή να επισκεφθείς το κατάστημα στην οδό Καλογεροπούλου 13.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top