«Ένα αλλιώτικο παιδάκι»: Ο Παύλος Παυλίδης τραγουδάει για τον Ζακ Κωστόπουλο

Ο ιδιαίτερος καλλιτέχνης Παύλος Παυλίδης (Ξύλινα Σπαθιά), παίρνει θέση για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου, έξω από ένα κοσμηματοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας, μετά από βίαιο ξυλοδαρμό. Με ένα τραγούδι…

Ο ιδιαίτερος καλλιτέχνης Παύλος Παυλίδης (Ξύλινα Σπαθιά), παίρνει θέση για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου, έξω από ένα κοσμηματοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας, μετά από βίαιο ξυλοδαρμό.

Με ένα τραγούδι “γροθιά” στο στομάχι, μιλά για ένα “αλλιώτικο παιδί”, αλλά και για όλα τα αλλιώτικα παιδιά εκεί έξω, που ζουν κάθε μέρα τον αποκλεισμό και την βιαιότητα της κοινωνίας.

Τη σκηνοθεσία του ανατρεπτικού βίντεο κλιπ υπογράφει η Μαρίνα Δανέζη και συμμετέχουν πολλοί καλλιτέχνες και μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.

Ο ίδιος ο Παυλίδης δήλωσε:

“Λίγες μέρες μετά το θάνατο του Ζακ μου τηλεφώνησαν οι φίλοι του και με
ρώτησαν αν θέλω να πω κάτι για το περιστατικό. Τους είπα ότι γράφω ένα τραγούδι που μιλάει γι’ αυτό και ότι προτιμώ να εκφράσω έτσι τη λύπη μου και να πω την άποψη μου, και ότι αυτό μου φαίνεται πιο ουσιαστικό και χρήσιμο. Τους είπα επίσης ότι θέλω να τους συναντήσω και να μάθω από κοντά λεπτομέρειες για να έχω καλύτερη εικόνα. Κουβεντιάζοντας μαζί τους γεννήθηκε και η ιδέα αυτού του βίντεο κλιπ. Ευχαριστώ όλους όσους συμμετείχαν με οποιονδήποτε τρόπο. Ήταν μοναδική εμπειρία για μένα. Ελπίζω να πιάσει τόπο.
Ευχαριστώ.
Παύλος Παυλίδης.”

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top