Ένας Χαλκιδέος συμμετέχει στην διαφήμιση της Lacta που έχει γίνει viral! (pics & video)

«Η αγάπη έχει πολλές γεύσεις» τιτλοφορείται εύστοχα η νέα διαφημιστική καμπάνια της σοκολάτας Lacta που κυκλοφόρησε και έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις ευτυχώς θετικές οι περισσότερες από αυτές, εν όψει της φετινής γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου, και για του λόγου το αληθές, ζευγάρια που τους ενώνει ένα βασικό κοινό χαρακτηριστικό, αυτό της αγάπης, το αποδεικνύουν. Bλέπουμε […]

«Η αγάπη έχει πολλές γεύσεις» τιτλοφορείται εύστοχα η νέα διαφημιστική καμπάνια της σοκολάτας Lacta που κυκλοφόρησε και έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις ευτυχώς θετικές οι περισσότερες από αυτές, εν όψει της φετινής γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου, και για του λόγου το αληθές, ζευγάρια που τους ενώνει ένα βασικό κοινό χαρακτηριστικό, αυτό της αγάπης, το αποδεικνύουν. Bλέπουμε ετερόφυλα και ομόφυλα ζευγάρια, ανθρώπους διαφορετικού χρώματος καθώς και ΑμεΑ, σε μια καμπάνια για μεγάλο προϊόν που ίσως για πρώτη φορά στην Ελλάδα μας αφορά όλους.

Ένα παιδί από την πόλη μας, παίρνει μέρος σε αυτή την διαφημιστική καμπάνια της Lacta. Είναι ο Ελευθέριος  Χατζηλάμπρου τον οποίο γνωρίζουμε στη Χαλκίδα ως αθλητή του κανόε καγιάκ σλάλομ με σπουδαίες διακρίσεις σε παγκόσμια πρωταθλήματα αλλά και ως πρωταθλητή στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Τώρα τον είδαμε και στην διαφήμιση της Lacta που έχει γίνει το απόλυτο viral των τελευταίων ημερών!

Δείτε εδώ το βίντεο 

https://www.facebook.com/Lacta/videos/2741439276081457/?t=2

 

 

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top