Έκτακτο: Προεκλογική συγκέντρωση την Παρασκευή στην Οδό Ονείρων!

Ακριβώς 2 ημέρες πριν τις εκλογές της Κυριακής, στην Οδό Ονείρων θα πραγματοποιηθεί η προεκλογική συγκέντρωση του υποψηφίου Χριστόφορου Ζαραλίκου, με τον συνδυασμό “Οδός Ονείρων”. Με σύνθημα του συνδυασμού “Φιλαράκι…

Ακριβώς 2 ημέρες πριν τις εκλογές της Κυριακής, στην Οδό Ονείρων θα πραγματοποιηθεί η προεκλογική συγκέντρωση του υποψηφίου Χριστόφορου Ζαραλίκου, με τον συνδυασμό “Οδός Ονείρων”.

Με σύνθημα του συνδυασμού “Φιλαράκι θα μου δώσεις μια ψήφο”, ο γνωστός κωμικός Χριστόφορος Ζαραλίκος θα μιλήσει στα κορόιδα  στους ψηφοφόρους της πόλης μας και θα αναπτύξει όλες τις προεκλογικές ψευτιές  θέσεις του!

Μη λείψει κανείς! Για μια Χαλκίδα δίχως αύριο καλύτερη!

“Φιλαράκι θα μου δώσεις μια ψήφο???”

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος στην Οδό Ονείρων

Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Λίγο πριν πάμε στις κάλπες ο «όρθιος κωμικός» Χριστόφορος Ζαραλίκος επιστρέφει στην αγαπημένη του μουσική σκηνή Οδός Ονείρων με την προεκλογική stand up comedy παράσταση  “Φιλαράκι θα μου δώσεις μια ψήφο???” και μας υπόσχεται εγγυημένο κέφι την Παρασκευή 24 Μαΐου 2019!

Ο αστείρευτος Χριστόφορος Ζαραλίκος, καυστικός και απρόβλεπτος όπως πάντα, στην  προκλητική νέα του παράσταση βάζει στο στόχαστρο τα κοινωνικοπολιτικά δρώμενα της χώρας την προεκλογική περίοδο. Με διάθεση πάντα να σατιρίζει τη φαιδρή πλευρά της καθημερινότητας και ανατρεπτικό χιούμορ, δε θα αφήσει τίποτα ασχολίαστο!

Οδός Ονείρων

Τσιριγώτη 6, Χαλκίδα

Τηλ. Κρατήσεων: 2221020504, 6978117103

Ώρα εναρξης: 22:30

 Είσοδος: 10€ (δεν συμπεριλαμβάνεται ποτό)

 Προπώληση – Μειωμένο: 8€ (άνεργοι, ΑΜΕΑ, φοιτητές κτλ)

Ηχοληψία: Άρης Πρόδρομος

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top