Έκκληση του Δήμου Χαλκιδέων προς τους δημότες για την καθαριότητα

Ο Δήμος Χαλκιδέων, με γνώμονα την ενίσχυση της προστασίας της υγείας των δημοτών και των εργαζόμενων στον ευαίσθητο τομέα της καθαριότητας, απευθύνει έκκληση στους δημότες να διευκολύνουν το έργο των υπαλλήλων αυτών, που έχουν επιπρόσθετα αναλάβει τον καθαρισμό και την απολύμανση των κοινόχρηστων χώρων και των πλατειών, στις δύσκολες υγειονομικά μέρες που διανύουμε. Αναλυτικά το […]

Ο Δήμος Χαλκιδέων, με γνώμονα την ενίσχυση της προστασίας της υγείας των δημοτών και των εργαζόμενων στον ευαίσθητο τομέα της καθαριότητας, απευθύνει έκκληση στους δημότες να διευκολύνουν το έργο των υπαλλήλων αυτών, που έχουν επιπρόσθετα αναλάβει τον καθαρισμό και την απολύμανση των κοινόχρηστων χώρων και των πλατειών, στις δύσκολες υγειονομικά μέρες που διανύουμε.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του Δήμου Χαλκιδέων:

Συγκεκριμένα, παρακαλούμε τους πολίτες:

να κλείνουν καλά τις σακούλες των απορριμμάτων

να τοποθετούν τις σακούλες απορριμμάτων εντός των κάδων και κυρίως βραδινές ώρες

να εφαρμόζουν σωστά την Ανακύκλωση

να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Καθαριότητας, ΠΡΙΝ βγάλουν ογκώδη αντικείμενα

Η καθαριότητα και η διασφάλιση της δημόσιας υγείας είναι υπόθεση όλων μας. Με ενότητα και συνεργασία ξεπερνάμε τα δύσκολα.

Για οποιοδήποτε αίτημα σχετικά με την καθαριότητα και την ανακύκλωση, παρακαλούμε επικοινωνείτε καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες

07:00 έως 15:00 στο τηλέφωνο 22210 24444.

Όλοι μαζί κρατάμε τον Δήμο μας καθαρό.

Όλοι μαζί προστατεύουμε τη δημόσια υγεία.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top