Έκκληση της Δημάρχου Χαλκιδέων για τήρηση των μέτρων.

Η ανακοίνωση του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκου Χαρδαλιά, σήμερα το απόγευμα έφερε την άμεση κινητοποίηση του Δήμου Χαλκιδέων και της Δημάρχου Έλενας Βακκα. Ο Νίκος Χαρδαλιάς συγκεκριμένα δήλωσε: “Ο Δήμος Χαλκιδέων είναι ανάμεσα στους Δήμους όπου το επιδημιολογικό φορτίο παρουσιάζει μικρές μεν, αλλά σημαντικές αυξητικές τάσεις. Να σημειωθεί, ότι ιδιαίτερη προσοχή. απαιτούν τα επιδημιολογικά […]

Η ανακοίνωση του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκου Χαρδαλιά, σήμερα το απόγευμα έφερε την άμεση κινητοποίηση του Δήμου Χαλκιδέων και της Δημάρχου Έλενας Βακκα.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς συγκεκριμένα δήλωσε:

“Ο Δήμος Χαλκιδέων είναι ανάμεσα στους Δήμους όπου το επιδημιολογικό φορτίο παρουσιάζει μικρές μεν, αλλά σημαντικές αυξητικές τάσεις. Να σημειωθεί, ότι ιδιαίτερη προσοχή. απαιτούν τα επιδημιολογικά δεδομένα των τελευταίων ημερών στους Δήμους Κομοτηνής και Μαρώνειας-Σαπών της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, στον Δήμο Θάσου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και στον Δήμο Χαλκιδέων της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας. Στις περιοχές αυτές έχουν εντοπιστεί μικρά clusters (συρροές δηλαδή κρουσμάτων), ενώ τα δεδομένα των τελευταίων ημερών δείχνουν ότι το επιδημιολογικό φορτίο στις περιοχές αυτές παρουσιάζει μικρές μεν, αλλά σημαντικές αυξητικές τάσεις”.

Με τα συγκεκριμένα δεδομένα ή Δήμαρχος Χαλκιδέων προχώρησε σε έκκληση προς τους πολίτες του δήμου Χαλκιδέων.
Έκκληση της Δημάρχου Χαλκιδέων για αυστηρή τήρηση των μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκου Χαρδαλιά, ο Δήμος Χαλκιδέων είναι ανάμεσα στους Δήμους όπου το επιδημιολογικό φορτίο παρουσιάζει μικρές μεν, αλλά σημαντικές αυξητικές τάσεις. Για τους παραπάνω λόγους, η Δήμαρχος Χαλκιδέων εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

“Μέχρι στιγμής τα κρούσματα στον Δήμο μας ήταν χαμηλά και δεν προκαλούσαν ανησυχία. Ωστόσο, μετά τις τελευταίες αυξητικές τάσεις, εφιστούμε την προσοχή και κάνουμε έκκληση σε όλους τους πολίτες να συνεχίσουν να τηρούν αυστηρά όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας και αποφυγής της διάδοσης του κορονοϊού.

Από την αρχή της υγειονομικής κρίσης, προσπαθούμε καθημερινά και τα έχουμε καταφέρει. Πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια θέληση, προκειμένου να προστατέψουμε τους εαυτούς μας, τους δικούς μας ανθρώπους και τη δημόσια υγεία.

Είναι επιβεβλημένη ανάγκη να κυκλοφορούμε μόνο όταν αυτό είναι απαραίτητο, να παραμείνουμε πιστοί στα υγειονομικά πρωτόκολλα, να τηρούμε τις αποστάσεις και να αποφεύγουμε τους συνωστισμούς, προκειμένου να μην υπάρξει περαιτέρω διασπορά του ιού και οδηγηθούμε σε αυστηρότερα μέτρα.”

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top