Έκαναν ευθανασία σε υγιή σκύλο για να ταφεί μαζί με την ιδιοκτήτρια – Ήταν η τελευταία της επιθυμία

Αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση από τη Βιρτζίνια των ΗΠΑ ότι ένας υγιής σκύλος οδηγήθηκε σε ευθανασία και στη συνέχεια σε αποτέφρωση προκειμένου να ταφεί μαζί με την ιδιοκτήτριά του. Οι άνθρωποι ενός καταφυγίου προσπάθησαν να σταματήσουν τη διαδικασία και να σώσουν το σκυλί ράτσας Shih Tzu αλλά η προσπάθειά τους δεν είχε αποτέλεσμα. Όπως […]

Αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση από τη Βιρτζίνια των ΗΠΑ ότι ένας υγιής σκύλος οδηγήθηκε σε ευθανασία και στη συνέχεια σε αποτέφρωση προκειμένου να ταφεί μαζί με την ιδιοκτήτριά του. Οι άνθρωποι ενός καταφυγίου προσπάθησαν να σταματήσουν τη διαδικασία και να σώσουν το σκυλί ράτσας Shih Tzu αλλά η προσπάθειά τους δεν είχε αποτέλεσμα.

Όπως δήλωσαν, πέρασαν δύο εβδομάδες επιχειρώντας να πείσουν τους συγγενείς της νεκρής γυναίκας να μην πραγματοποιήσουν την τελευταία της επιθυμία. Το σκυλί όμως έμελλε να θανατωθεί τον Μάρτιο.

“Ήταν ένα σκυλί, για το οποίο μπορούσαμε εύκολα να βρούμε σπίτι. Τελικά επανήλθαν στις 22 Μαρτίου και το πήραν” δήλωσε ο διευθυντής του καταφυγίου στο NBC.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την νομοθεσία της Βιρτζίνια, τα κατοικίδια ζώα θεωρούνται προσωπική ιδιοκτησία, κάτι που δίνει τη δυνατότητα στους κτηνιάτρους να τους κάνουν ευθανασία αν το επιθυμεί ο ιδιοκτήτης τους.

Οι νόμοι στις ΗΠΑ διαφέρουν από πολιτεία σε πολιτεία αλλά σε κάποιες επιτρέπεται τα κατοικίδια να θάβονται μαζί με τους ιδιοκτήτες τους.

 

 

 

Πηγή: news24.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top