Άναψαν πυρσούς σε όλη την παραλία της Αρτάκης

Άναψαν πυρσούς σε όλη την παραλία της Αρτάκης – Βίντεο

Η Χαλκίδα και οι περιοχές του Δήμου Χαλκιδέων κινήθηκαν σε εορταστικό παλμό το τελευταίο 24ωρο, με τις εκδηλώσεις όπου κορυφώθηκαν σήμερα, ανήμερα της 25ης Μαρτίου. Στην Αρτάκη, σε όλο το μήκος της παραλίας άναψαν πυρσούς και έκαναν την νύχτα μέρα. Η ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε ήταν άκρως εντυπωσιακή. Τους πυρσούς που έβαλαν “φωτιά” στην παραλία της […]

Η Χαλκίδα και οι περιοχές του Δήμου Χαλκιδέων κινήθηκαν σε εορταστικό παλμό το τελευταίο 24ωρο, με τις εκδηλώσεις όπου κορυφώθηκαν σήμερα, ανήμερα της 25ης Μαρτίου. Στην Αρτάκη, σε όλο το μήκος της παραλίας άναψαν πυρσούς και έκαναν την νύχτα μέρα.

Η ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε ήταν άκρως εντυπωσιακή.

Τους πυρσούς που έβαλαν “φωτιά” στην παραλία της Αρτάκης συνόδευε από το μεγάφωνα το τραγούδι “Ας Αρχίσουν οι Χοροί” του Διονύση Σαββόπουλου.

Με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο κορυφώθηκαν, οι διήμερες επετειακές εκδηλώσεις του Δήμου Χαλκιδέων για τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821.

Το βίντεο ανέβασε η δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook .

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top