Άδεια η Χαλκίδα – Έρημη πόλη θύμιζε το κέντρο εχθές το βράδυ (pics)

Η εντολή της Κυβέρνησης να παραμείνουμε κλεισμένοι στα σπίτια μας, σε συνδυασμό με την απόφαση για «λουκέτο» στους χώρους εστίασης, έχουν μετατρέψει την πόλη σε ερημιά. Ειδικά από το χθεσινό βράδυ όπου και τα καταστήματα εστίασης έκλεισαν ο κόσμος έμεινε στο σπίτι του. Μετά τα νέα μέτρα, οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο κλάδο, προχώρησαν στο […]

Η εντολή της Κυβέρνησης να παραμείνουμε κλεισμένοι στα σπίτια μας, σε συνδυασμό με την απόφαση για «λουκέτο» στους χώρους εστίασης, έχουν μετατρέψει την πόλη σε ερημιά. Ειδικά από το χθεσινό βράδυ όπου και τα καταστήματα εστίασης έκλεισαν ο κόσμος έμεινε στο σπίτι του. Μετά τα νέα μέτρα, οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο κλάδο, προχώρησαν στο μάζεμα των τραπεζοκαθισμάτων και στη σταδιακή αναστολή λειτουργίας των καταστημάτων τους.

Με έρημη πόλη έμοιαζε εχθές το βράδυ η Χαλκίδα με το κέντρο να μην θυμίζει σε τίποτα την συνηθισμένη πολύβουη εικόνα του ειδικά Παρασκευή βράδυ. Η κίνηση στις κεντρικούς οδούς είναι ελάχιστη έως ανύπαρκτη.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top