Άγιος – Βόρεια Εύβοια: Τοπίο που θυμίζει Άλπεις (pics)

Ισχυρή χιονόπτωση και στο χωριό Άγιος στην Βόρεια Εύβοια. Τις φωτογραφίες μας τις έστειλε ο δικός μας Αλέξανδρος Καντανολέων. Όπως μας μετέφερε οι δρόμοι ήταν με δυσκολία ανοιχτοί. Το τοπίο μαγευτικό. Από την άλλη ελπίζουμε όμως, να μην δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα στους κατοίκους των περιοχών όπου χιονίζει. Ωραία εμείς απολαμβάνουμε τις φωτογραφίες και τα τοπία […]

Ισχυρή χιονόπτωση και στο χωριό Άγιος στην Βόρεια Εύβοια.

Τις φωτογραφίες μας τις έστειλε ο δικός μας Αλέξανδρος Καντανολέων. Όπως μας μετέφερε οι δρόμοι ήταν με δυσκολία ανοιχτοί.

Το τοπίο μαγευτικό. Από την άλλη ελπίζουμε όμως, να μην δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα στους κατοίκους των περιοχών όπου χιονίζει. Ωραία εμείς απολαμβάνουμε τις φωτογραφίες και τα τοπία αλλά πάνω από όλα να μην υπάρχουν μεγάλες δυσκολίες στις ζωές των ανθρώπων.

Στείλτε μας κι εσείς την δική σας φωτογραφία από την χιονισμένη Εύβοια στην σελίδα μας στο Facebook ή στο info@ghettomagazine.gr

Δείτε τις φωτογραφίες:

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top